Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 16 de febrer del 2021

'Us Again'.

Walt Disney Animation ha revelat un nou curtmetratge amb el musical i vibrant ‘Us Again’, que farà el seu debut abans d’estrenar-se ‘Raya and The Last Dragon’ el pròxim 05 de Març als cinemes i a Disney+ amb prepagament. És el primer del estudi en cinc anys des del debut de Inner Workings abans de la nominada al Oscar Moana.

Prové del veterà i director de Disney Animation, Zach Parrish, amb 11 anys d’experiència, el curt està ambientat en una ciutat vibrant que batega amb el ritme i moviment i es centra en un ancià i la seva esposa jove de cor que revifen la seva passió juvenil per la vida i el un al altre en una nit màgica. Els anys s’esvaeixen mentre l’alegria de ballar els impulsa a través del emocionant paisatge urbà de la seva joventut i reviuen records gratificants i ambicions. Us Again s’explica completament sense diàlegs i amb una partitura musical original de funk i soul que recorda a mitjans dels 60.

El curtmetratge està produït per Brad Simonsen (Big Hero 6) i produït per la directora creativa de Walt Disney Animation Studios, Jennifer Lee, i presenta música de Pinar Toprak (Captain Marvel) i coreografies dels premiats Keone i Mari (World of Dance).

“Treballar amb Keone i Mari va ser la clau per a que aquest film funciones”, va dir Parrish en un comunicat. “Des del principi, vaig saber que volia que aquest film estigues impulsat per la música. I vaig sentir que la dansa és un llenguatge universal que es pot traduir a qualsevol cultura. Em va agradar que el seu estil de ball es sentis com si estigues fet per a la animació, i que existia aquesta connexió genuïna, honesta i orgànica entre ells perquè en realitat eren una parella casada en la vida real. La història en si va ser inspirada pels meus avis, els quals es van enfrontar al envelliment de diferents maneres, al costat de les meves pròpies limitacions físiques per a practicar esports com a resultat del envelliment i les lesions. Vaig començar a pensar en com algú podria veure el món de manera diferent a mesura que les coses canvien i envelleixen”.

“Una de les meves prioritats ha estat du de nou els curts animats cinematogràfics i donar-los als artistes del nostre estudi l’oportunitat d’explorar noves idees”, va afegir Lee en un comunicat. “Us Again té molt d’esperit i energia, i empeny els límits de la nostre forma d’explicar històries”.

Després d’estrenar-se als cinemes, Us Again s’estrenarà a Disney+ el mes de Juny.

Fa molt de temps, en el món de fantasia de Kumandra, els humans i els dracs vivien junts en harmonia. Però quan una força maligne va amenaçar la terra, els dracs es varen sacrificar per a salvar a la humanitat. Ara, 500 anys després, aquest mateix mal a tronat i depèn d’una guerrera solitària, Raya, rastrejar al últim drac llegendari per a restaurar la terra facturada i al seu poble dividit. Tot i això, al llarg del seu viatge, aprendrà que es necessitarà més que un drac per a salvar el món; també es necessitarà confiança i treball en equip.

Escrita per Adele Lim (Crazy Rich Asians) i Qui Nguyen i dirigit per Don Hall (Big Hero 6) i Carlos López Estrada (Blindspotting), el film està ambientat en el misteriós regne de Kumandra i es centra en la guerrera Raya mentre cerca l’últim drac abans que Druun, una força maligna que destrueix el regne.

Raya and the Last Dragon està protagonitzat per Kelly Marie Tran (Star Wars: The Last Jedi), qui serà la primera actriu del sud est asiàtic en protagonitzar un film animat de Disney (posant la seva veu). El paper principal estava originalment preparat per ser interpretat per Cassie Steele (Rick and Morty), però els cineastes i l’estudi ha optat per ajustar la seva visió i portar a Tran com a actriu principal, unint-se al repartiment ja establert amb Awkwafina (The Farewell), qui interpreta al drac en forma humana anomenat Sisu.

Raya and The Last Dragon’ arribarà als cinemes i a Disney+ el pròxim 05 de Març de 2021.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada