Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 4 de febrer del 2021

'Cosmic Sin'.

Saban Films ha publicat el tràiler oficial de ‘Cosmic Sin’ el pròxim film d’acció i ciència-ficció protagonitzada pel guanyador d’un Globus d’Or Bruce Willis (Die Hard, The Expendables, Sin City, Unbreakable, Pulp Fiction) i Frank Grillo (The Grey, Purge: Anarchy, Captain America: Winter Soldier). S’estrenarà als cinemes, On Demand i On Digital el divendres 12 de Març, a continuació podeu veure’n el tràiler i un cartell complet...

          

          


‘Cosmic Sin’, segueix la història d’un grup de guerrers i científics ambientada en l’any 2524, quatre-cents anys després de que els humans comencessin a colonitzar els planetes exteriors. El general militar retirat James Ford (Willis) torna al servei després de que soldats en un plneta remot són atacats per una flota alienígena hostil. L’amenaça contra la raça humana es converteix en una inevitable guerra interestelar. El general Ford s’uneix al general Eron Ryle (Grillo) i un equip de soldats d’elit en una carrera per a aturar l’imminent atac abans de que sigui massa tard.

En el film també hi trobarem a Brandon Thomas Lee, Corey Large, Perry Reeves, CJ Perry, Lochlun Munro, Costas Mandylor i Adelaide Kane.

‘Cosmic Sin’ està escrita i dirigida per Corey Large i Edward Drake amb aquest últim com a productor. Large és conegut per la producció executiva del thriller d’espies ‘The November Man’, protagonitzat per Pierce Brosnan, el film de terror aclamat per la critica ‘It Follows’, dirigida per David Robert Mitchell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada