Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 23 de febrer del 2021

'Twisted Metal'.


Tan sols uns anys després de que es cancel·lés un film basat en l’estimada franquícia de videojocs de combat amb vehicles, Sony Pictures Television i PlayStation Productions han començat el desenvolupament d’una adaptació a sèrie de Twisted Metal, segons Variety.

La sèrie es descriu com una comèdia d’acció i es centrarà en un foraster de boca motora a qui se li ofereix l’oportunitat de tenir una vida millor, tant sols després d’entregar amb èxit un paquet misteriós a través d’un erm postapocalíptic. Al associar-se amb un lladre d’automòbils de gallet fàcil, s’enfrontarà a bandits salvatges que condueixen vehicles mortífers de destrucció i altres perills en la carretera, inclòs el pallasso trastornat preferit dels fans, Sweet Tooth en la seva amenaçant camioneta de gel.

Twisted Metal és una de les franquícies més estimades de PlayStation”, va dir Asad Qizilbashm, director de PlayStation Productions, en un comunicat. “Estem encantats de tenir a un gran equip treballant per a donar vida a aquest icònic videojoc per als fans”.

Els escriptors de Deadpool i Zombieland, Rhett Reese i Paul Wernick, van entregar la versió original de la propietat intel·lectual i en seran els productors executius de la sèrie al costat del escriptor Michael Jonathan Smith (Cobra Kai), Will Arnett (The Lego Batman Movie) a través de la seva companyia Electric Avenue i en virtut del seu acord inicial amb Sony Pictures TV, Marc Forman i Peter Principato de Artists First, Qizilbashm i Carter Swana de PlayStation Productions i Hermen Hulst, director de PlayStation Studios. Les fonts informen que no existeix un acord per a que Arnett faci un “cameo” com el psicòtic Sweet Tooth prestant-li la veu.

Twisted Metal marca la segona sèrie en entrar en desenvolupament per a Sony Pictures TV i PlayStation Productions, i l’altre sèrie és The Last of Us de HBO, que acaba de fitxar a Pedro Pascal (The Mandalorian) i Bella Ramsey (Game of Thrones) per als papers principals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada