Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 17 de febrer del 2021

'Don't Worry, Darling'.

La producció finalment s’ha completat en el tant esperat thriller de l’actriu i directora Olivia Wilde, ‘Don’t Worry, Darling’, després de experimentar un revés temporal en la filmació en el mes de Novembre passat quan un membre del equip va donar positiu per COVID-19. Per a celebrar la finalització de la producció, Wilde va fer servir el Instagram per a dedicar publicacions individuals a cadascun dels actors de Don’t Worry, Darling, inclosa la nominada al Oscar Florence Pugh, el nominat al Grammy Harry Styles i Chris Pine.

Don’t Worry, Darling’, escrit originalment per Carey i Shane Van Dyke, és un thriller psicològic sobre una mestressa de casa dels anys 50’s que descobreix una veritat inquietant sobre la seva vida perfecte. També es descriu com una història pertinent a l’era de Time’s Up i la col·laboradora de producció i escriptura de Wilde, Katie Silberman, reescriurà el guió i produirà el film al costat de Wilde i Roy Lee de Vertigo Entertainment.

Al film també hi trobarem a la nominada al Oscar Florence Pugh (Midsommar), Chris Pine (Star Trek, Wonde Woman, Wonde Woman 1984) i la pròpia Wilde en un paper secundari clau. Dakota Johnson (Peanut Butter Falcon) va estar prèviament en converses per a unir-se al film.

New Line Cinema estava neguitosa per treballar amb Wilde, després del seu debut com a directora amb Booksmart. Wilde també protagonitza i produeix el film, al costat de Silberman i Roy Lee de Vertigo Entertaiment. El film també comptarà amb la producció executiva de Catherine Hardwicke, Shane Van Dyke i Carey Van Dyke, amb Daria Cerck i Celia Khong encarregades de supervisar el projecte en nom de New Line.

Part del tracte inclou un pressupost inicial al voltant de $20M, honoraris per actuar, dirigir, per la reescriptura de Silberman i una “rara” unitat. El mitjà informa que els cineastes i productors de Don’t Worri, Darling poden rebre el 50 per cent de participació en els guanys un cop que el film es recuperi. L’últim cop que es va fer un tracte com aquest va ser entre Warner Bros. i The Hangover de Todd Philips.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada