Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 13 de febrer del 2021

'Captain Marvel 2'.


Segons Deadline, l’actriu anglesa Zawe Ashton (Velvet Buzzsaw) ha estat escollida per a unir-se a ‘Captain Marvel 2’, el film encapçalat de nou per Brie Larson. Encara es manté en secret detalls de quin personatge interpretarà, però les fonts del mitjà revelen que Ashton interpretaria al dolent principal en el pròxim film dirigit per Nia DaCosta.

El primer film seguia a Carol Danvers (Brie Larson) quan es va convertir en una de les heroïnes més poderoses del Univers quan la Terra estava atrapada en mig d’una guerra galàctica entre dues races alienígenes. Ambientada més d’una dècada abans dels esdeveniments de ‘Iron Man’ (2008), ‘Captain Marvel’ va ser una aventura completament nova d’un període mai abans vist en la història del Marvel Cinematic Universe.

Estrenada al Març de 2019, el film va ser un èxit de taquilla, recaptant $1.128.275.297 a nivell mundial i amb un pressupost estimat de $175M, convertint-se en el primer film de superherois protagonitzada per una súper heroïna en superar la marca dels $1.000M, i va obtenir critiques generalment positives i també un aprovat alt per part del públic. Després la vàrem poder tornar a veure actuar a ‘Avengers: Endgame’, durant la Comic-Con de Sant Diego Kevin Feige anunciava una seqüela i que està programada per estrenar-se el 11 de Novembre de 2022.

El primer film també ha estat protagonitzada per Samuel L. Jackson, Lashana Lynch, Gemma Chan, Algenis Perez Soto, Rune Temte, McKenna Grace, amb Annette Bening i Jude Law. Repetint els seus papers de ‘Guardians of the Galaxy’ de Marvel estan: Djimon Hounsou i Lee Pace, i tornant un cop més a una film de Marvel Studios està Clark Gregg com l’Agent Phil Coulson.

Des del seu debut com a guionista/directora amb el thriller de crime ‘Little Woods’, DaCosta ha estat un talent molt sol·licitat a Hollywood, seguit del molt esperat reboot de ‘Candyman’, que ha coescrit amb els productors Jordan Peele (Get Out) i Win Rosenfeld i actualment està programat per a estrenar-se el pròxim 27 d’Agost de 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada