Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 11 de febrer del 2021

'Barry Levinson Project'.

L’actriu guanyadora d’un Globus d’Or i un Emmy Elisabeth Moss, ha signat oficialment per a protagonitzar al costat de Oscar Isaac i Jake Gyllenhaal el film dramàtic sense títol del guanyador de l’acadèmia Barry Levinson sobre les “batalles llegendàries i salvatges”, darrera de la realització de ‘The Godfather’ de 1972, segons Deadline.

“He volgut treballar amb ella des de fa molt de temps”, va dir Levinson en un comunicat. “No podria estar més emocionat de que s’uneixi al film. Cada actuació de Elisabeth és excepcional”.

El film, que anteriorment es titulava ‘Francis and The Godfather’, està basat en un guió de la Black List, escrit per Andrew Farotte, que va ser desenvolupat per Levinson. El guanyador d’un Globus d’Or Oscar Isaac (Ex Machina, Moon Knight) interpreta el paper del director de The Godfather, Francis Ford Coppola amb el nominat al Oscar Jake Gyllenhaal (Nightcrawler, Brokeback Mountain, Spider-Man: Far From Home) interpretant al productor Robert Evans i Elisabeth Moss interpretarà a la esposa de Coppola, Eleanor.

“Coppola tenia 31 anys en aquell moment, decidit a convèncer a Evans i al estudi de que li permetessin filmar car a Nova York, ambientat en el període d’una novel·la que es convertiria en un gran èxit de vendes. Això després de que el guió original de Mario Puzo es desenvolupes a la Kansas City contemporània. Entre els altres debats va estar la idea de apostar per Marlon Brando, un personatge eclèctic que no havia participat en un film d’èxit des de feia anys, per a interpretar al patriarca de la família de la màfia Don Corleone (pel que va guanyar el premi a Millor Actor), i també Al Pacino com a Michael Corleone, un personatge que va evolucionar lentament des del desig d’allunyar-se del negoci familiar fins a fer-se càrrec d’ell quan estava clar que el seu pare seria assassinat inclús després d’un frustrat intent de assassinat. Evans, qui va assumir el lloc més alt després d’una carrera com a actor, va tenir les seves pròpies pressions, ja que l’estudi estava en perill de tancar. També hi va haver discussions incomodes amb veritables mafiosos que no estaven molt contents de que els seus negocis bruts sortissin en un film d’un estudi important”.

Segons les informacions, Coppola va donar la seva aprovació a ‘Francis and The Godfather’, dient: “Qualsevol moviment que Barry Levinson faci sobre qualsevol cosa, serà interessant i valdrà la pena!”

El film estarà dirigit per Barry Levinson (Rain Man, Bugsy, Dopesick), a partir d’un guió desenvolupat per ell mateix, que alhora es basa en un guió de la Black List escrit per Andrew Farotte. Mike Marcus, Doug Mankoff i Andrew Spaulding de Echo Lake Entertainment produiran al costat de Kevin Turen, Jon Levin i Jason Sosnoff de Baltimore Pictures.

Moss és més coneguda per el seu paper de June Osborne, en l’adaptació de la sèrie de Hulu de la novel·la clàssica de Margaret Atwood ‘The Handmaid’s Tale’, que li ha valgut dos Emmy i dos Globus d’Or a la Millor Actriu. Recentment va protagonitzar ‘The Inivisible Man’ de Leigh Whannell i produïda per Blumhouse i ‘Shirley’ de Josephine Decker. Moss apareixerà pròximament en la comèdia dramàtica de Wes Anderson ‘The French Dispatch’ i ‘Next Goal Wins’ de Taika Waititi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada