Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 15 de febrer del 2021

'The Overstory'.


David Benioff i D.B. Weiss, el duo creatiu darrera del gegantí ‘Game of Thrones’, ha establert el seu pròxim projecte amb Netflix sota el seu acord general, amb una adaptació a sèrie de la novel·la de Richard Powers The Overstory de 2019, segons The Hollywood Reporter.

El resum del argument per a l’adaptació de la novel·la guanyadora del Premi Pulitzer de Powers és el següent:

Un treball apassionant i imparable d’activisme i resistència que és també una evocació sorprenent del món natural. Explica la història d’un món al costat del nostre que és extens, interconnectat, ple de recursos, magníficament inventiu i quasi invisible per a nosaltres. Un grapat de persones dispars aprenen a veure aquest món i es veuen atretes per la catàstrofe que es desenvolupa.

El pilot de l’adaptació ha estat escrit per Richard Robbins, el qual els crèdits anteriors inclouen 12 Monkeys i Good Girls Revolt, i la producció executiva estarà a càrrec de Robbins al costat de Benioff i Weiss en el marc del seu contracte per cinc anys i $250 milions, Hugh Jackman (The Greatest Showman, X-Men franchise, Wolverine trilogy) que és fanàtic de la novel·la, i Bernie Caulfield i la productora del duo Benioff/Weiss Bighead Littlehead. El propi Powers està vinculat a la sèrie com a coproductor executiu.

The Overstory marca el tercer projecte del duo Benioff/Weiss, que estan creant per a Netflix, després d’una adaptació de The Three-Body Problem per Alexander Woo (The Terror) i la comèdia dramàtica de mitja hora The Chair de l’esposa de Benioff, Amanda Peet (Togetherness, Brockmire) i protagonitzada i produïda per Sandra Oh (Killing Eve).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada