Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 23 de febrer del 2021

'Jupiter's Legacy'.

Netflix finalment ha publicat el primer avanç de Jupiter’s Legacy, la nova adaptació de la sèrie de superherois, basada en la sèrie de còmics de Mark Millar i Frank Quitely del mateix nom. Protagonitzada per Josh Duhamel, la sèrie està programada per a debutar el pròxim 07 de Maig de 2021. A continuació podeu veure’n el teaser...

          

          

Jupiter’s Legacy és un drama multigeneracional que segueix a la primera generació de superherois del món, que van rebre els seus poders en la dècada de 1930. En l’actualitat, són la guarda major venerada, però els seus fills amb superpoders lluiten per estar a l’altura de les proeses llegendàries dels seus pares.

La sèrie està protagonitzada per Josh Duhamel (Transformers) com a Sheldon Sampson/The Utopian, Ben Dniels com a Walter Sampson/Brainwave, Leslie Bibb com a Grace Sampson/Lady Liberty, Elena Kampouris com a Chloe Sampson, Andrew Horton com a Brandon Sampson/Paragon, Mike Wade com a Fitz Small i Matt Lanter com a George Hutchene/Skyfox.

El projecte ha estat creat i produït per Steven S. DeKnight, millor conegut per ser el showrunning de la temporada inaugural de Daredevil. Anteriorment va estar adjunt per a servir com a showrunner. Tot i això, degut a diferencies creatives, va sortir de la sèrie i Sang Kyu Kim el va substituir com a showrunner. A més, Kim serà el productor executiu de la sèrie al costat de Millar, Lorenzo Di Bonaventura i Dan McDermott.

La sèrie de còmics de Jupiter’s Legacy va ser publicada per primer cop per Image Comics l’any 2013. Seguia a The Utopian i Lady Liberty, que són els “alias” de Sheldon i Grace Sampson quan lluiten com a superherois. Després d’aventurar-se en una illa misteriosa amb un grapat d’amics l’any 1932, van adquirir habilitats sobrehumanes i es van establir com la primera generació de superherois. Aviat van formar la Union of Justice. Anys més tard, Sheldon i Grace van tenir dos fills, Chloe i Brandon, els quals van heretar els seus propis poders. Tot i això, Chloe i Brandon també van desenvolupar una actitud cínica en vers els superherois i van lluitar per a trobar el seu lloc a l’ombra dels seus famosos pares.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada