Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 18 de febrer del 2021

'Wednesday'.

Després de perdre l’oportunitat de explorar el món gòtic de The Addams Family quan es va cancel·lar el seu film animat de Illumination Entertainment, Tim Burton té una altre oportunitat, ja que ell i Netflix s’han unit per a una nova sèrie live-action centrada en la filla preferida de tots els fans, Wednesday, des de Deadline.

La sèrie, titulada Wednesday, es basa en un discurs dels creadors Al Gough i Miles Millar (Smallville, Into the Badlands) i serà un misteri intrigant i sobrenatural, que traçarà els anys de l’heroïna titular com estudiant en la peculiar Academia Nevermore mentre intenta dominar la seva habilitat psíquica emergent mentre també frustra una monstruosa onada de assassinats que atemoreix la ciutat local i resolt el misteri sobrenatural que va involucrar als seus pares fa 25 anys, tot mentre navega per les seves noves i molt enredades relacions del estrany i divers cos estudiantil.


Burton està llest per a dirigir la sèrie de vuit episodis en el seu debut com a director de televisió i productor executiu al costat de Andrew Mittman per a 1.21 (The Addams Family, Alphas), Kevin Miserocchi (Tee and Charles Addams Foundation), Kayla Alpert (Code Black, Up All Night), Jonathan Glickman per a Glickmania (RESPECT, Addams Family 2) i Gail Berman (The Addams Family, Alphas), amb MGM i United Artist també com a productors.

“Ja fos la clàssica sèrie de televisió, els films brillants, el recent musical de Brodaway o inclús les seves aparicions especials a Scooby Doo, cada cop que la Família Addams estava en una pantalla, ja estava mirant”, va dir el director de la sèrie original de Netflix, Teddy Biaselli en un comunicat. “Em va encantar que en cada oportunitat els Addams enfilessin l’anomenada “normalitat”. Tota la seva existència era un dit mig (unit a una mà incorpòria) al status quo. I cap va ser més rebel, més avantguardista i més icònic que Wednesday Addams. Com Wednesday, el meu equip i jo, sentim la responsabilitat inherent d’aconseguir que aquest personatge veritablement únic sigui adequat tant per als fans antics com per als nous. Confiem en que aquest talentós grup, li farà justícia, mentre es prepara per al temut inframón conegut com l’edat adulta”.

A més de Wednesday, una seqüela del reboot animat de 2019 està actualment en procés i està programat per estrenar-se el pròxim 01 d’Octubre. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada