Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 2 de febrer del 2021

'The Midnight Club'.


Mike Flanagan (Doctor Sleep, The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor) ha anunciat el repartiment de la pròxima adaptació de Netflix The Midnight Club, del autor Christopher Pike, que inclou a Heather Langenkamp (A Nightmare on Elm Street), que interpretarà a “una metgesa enigmàtic que dirigeix l’hospici per adults joves”, Adia, Igby Rigney, Ruth Codd, William Chris Sumpter, Aya Furukawa, Annarah Shephard i Sauriyan Sapkota, els quals interpretaran “el club que dona títol a la sèrie d’adults joves amb malalties terminals”.

 

Zack Gilford, Samantha Sloyan i Matt Biedel també s’han unit al repartiment per a papers secundaris. A més, Flanagan va prometre que altres cares conegudes de projectes anteriors “apareixeran com a estrelles convidades en el camí”.

Després d’anunciar el repartiment a Twitter, Flanagan va afegir: “He estat somiant amb aquest projecte des de que era un adolescent, i no puc esperar per embarcar-me en un altre aventura amb el meu soci [Intrepid Pictures] en el crim (i la televisió) Trevor Macy, així com el fantàstic equip que hem estat cultivant. Més per venir a mesura que ens apropem al rodatge”.

El llibre, escrit per Christopher Pike i publicat l’any 1994, està ambientat a Rotterdam Home, un hospici per adolescents amb malalties terminals on un grup de pacients comença a reunir-se a la mitja nit per a compartir històries de por. El grup fa un pacte de que el que mori primer es posarà en contacte amb els demés des del més enllà.

Flanagan adaptarà la sèrie al costat de Leah Fong, qui va treballar com a escriptora a The Haunting of Bly Manor, la continuació de l’adaptació del escriptor/director de 41 anys de la novel·la de Shirley Jackson The Haunting of Hill House.

Fong està llesta per a ser productora executiva de la sèrie al costat de Julia Bicknell i Flanagan a través de la seva productora Intrepid Pictures, que té un acord creatiu general amb el servei de streaming, amb Trevor Macy. Les fonts informen que la sèrie inclús pot incorporar altres novel·les de la bibliografia de Pike. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada