Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 8 de febrer del 2021

'The Falcon and The Winter Soldier'.

I continuant amb la tònica de Spots de la Super Bowl, també va ser el torn de Disney+ mostrant un tràiler de 2 minuts de la pròxima sèrie d’estrena ‘The Falcon and The Winter Soldier’, que farà el seu debut el 19 de Març, aproximadament dues setmanes després de acabar ‘WandaVision’.

          

          




El creador de John Wick, Derek Kolstad, es va incorporar a l’equip creatiu/guionista de ‘Falcon and The Winter Soldier’, tot i que no es saben els detalls, sembla probable que segueixi el nou status de Falcon després de ‘Avengers: Endgame’.

Anthony Mackie (‘Point Blank’) i Sebastian Stan (‘I, Tonya’), reprendran els seus respectius rols de Sam Wilson i Bucky Barnes. També s’incorporen els veterans Daniel Brühl i Emily VanCamp, interpretant de nou a Helmut Zemo i Sharon Carter, respectivament. Cap personatge ha aparegut a la gran pantalla des de ‘Captain America: Civil War’ de 2016.

Durant la D23 Expo 2019, es va anunciar que Wyatt Russell (Lodge 49, Black Mirror), s’unia a la sèrie per interpretar a U.S. Agent. Miki Ishikawa (The Terror: Infamy) i Desmond Chiam (Now Apocalypse) també s’unien a la sèrie.

The Falcon and the Winter Soldier’, sols comptaran amb sis episodis, tot i que la sèrie connectarà amb el MCU.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada