Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 4 de febrer del 2021

'Fantastic Beasts 3'.


Segons Deadline, Warner Bros. Pictures ha anunciat que la filmació de la tercera entrega de Fantastic Beasts s’ha aturat temporalment degut a que un membre del equip ha donat positiu per COVID-19. Aquest és l’últim contratemps que ha patit la producció des del inici de la filmació en el mes de Setembre després de mesos d’endarreriments degut a la pandèmia mundial. Abans d’aquest no ha estat l’únic contratemps, ja que el film es va veure immers en la polèmica al voltant de la sortida sobtada de Johnny Depp com a Grindelwald, qui ara serà interpretat per Mads Mikkelsen. 

“Un membre del equip de Fantastic Beasts 3 ha donat positiu per COVID-19”, va dir el estudi en un comunicat. “El diagnòstic es va confirmar com a resultat de les proves necessàries i en curs que reben tots els treballadors de producció, i el membre del equip es troba actualment aïllat. Per precaució, Fantastic Beasts 3 ha aturat la producció i tornarà a iniciar-se d’acord amb les pautes de seguretat”.

La tercera entrega per ara sense subtítol, comptarà de nou amb Eddie Redmayne com a Newt Scamander, Katherine Waterston com a Tina Goldstein, Dan Fogler com a Jacob Kowalski, Alison Sudol com a Queenie Goldstein, Ezra Miller com a Credence, Jude Law com a Albus Dumbledore, Jessica Williams com la professora Eulalie Hicks i veurem si finalment Mikkelsen acaba interpretant a Grindelwald.

La tercera entrega estarà dirigida de nou per David Yates a partir d’un guió escrit per J.K. Rowling i Steve Kloves. Actualment s’està filmant en el Regne Unit. ‘Fantastic Beasts 3’ té fixada la data d’estrena per al pròxim 15 de Juliol de 2022.

L’anterior film, ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’, va recaptar $654.855.901 a nivell mundial i la primera entrega ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’, va recaptar $814.043.616 a nivell mundial. Els dos primers films com he dit van estar dirigits per David Yates, a partir d’un guió de J.K. Rowling i produïts per David Heyman, la pròpia Rowling, Steves Kloves i Lionel Wigram. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada