Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 6 de febrer del 2021

'Fast & Loose'.

Tot i que inicialment sols es va unir al projecte com a productor, David Leitch (Hobbs & Shaw, Deadpool 2, Atomic Blonde, John Wick Saga) finalment en serà el director del thriller d’acció ‘Fast & Loose’ i el dues vegades nominat al Oscar Will Smith (The Fresh Prince of Bel-Air, Independence Day, Men In Black, Bad Boys Saga, The Pursuit of Happyness) ha signat per a protagonitzar el film, el que ha generat una gran guerra d’ofertes entre estudis, segons Deadline.  

Escrit per Jon i Eric Hoeber (Meg, Red), el film es centra en John Rilery (Smith) quan desperta a Tijuana després de ser donat per mort i sense memòria, seguint una sèrie de pistes per a descobrir la seva identitat de les seves vides duals: un com a cap del crim, exitós i rodejat de dones belles, pertinences cares i un estil de vida luxós i l’altre com un agent encobert de la CIA amb un salari baix, sense família ni vida casolana i cap camí d’èxit. Sense saber quina és la seva veritable personalitat, Riley ha de determinar quina vida vol viure.

Leitch va signar prèviament per a produir el film a través de la seva productora 87North Productions, però després de connectar amb el guió, va escollir convertir-se en director del projecte i Smith va signar de manera semblant poc després, cercant fer que sigui el seu pròxim vehicle protagonista després del film amb Antoine Fuqua com a director, el drama Emancipation per a Apple. STXfilms estava originalment darrera del projecte, però després de la unió de Leitch i Smith, el conjunt va “explotar” i ha provocat una guerra d’ofertes entre els principals estudis, inclosos Warner Bros., Paramount, MGM i Sony, així com les diferents plataformes de streaming.

El director de Hobbs & Shaw i Deadpool 2, encara està llest per a produir el film al costat del cap de 87North i la seva esposa Kelly McCormick, mentre que Smith produirà el film a través de la seva productora Westbrook Studios al costat del seu copresident i director de Motion Pictures Jon Mone i James Lassiter.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada