Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 25 de febrer del 2021

'The Jaunt'.

Després de sis anys d’intentar fer enlairar una versió cinematogràfica del conte de Stephen King, The Jaunt agafa un altre rumb, ja que el cocreador de Fear the Walking Dead, Dave Erickson, ha començat el desenvolupament d’una adaptació en sèrie de l’obra, segons Deadline.

Publicada per primera vegada en la revista The Twilight Zone l’any 1981, la història es desenvolupa a principis del segle 24 en el que la tecnologia titular per a la teletransportació és comú i permet el transport instantani a través de grans distàncies, inclosos altres planetes del sistema solar, però encara té moltes incògnites perilloses al respecte. Erickson està llest per a crear i desenvolupar la propietat en la petita pantalla i està considerant a ser-ne el showrunner, tot i que no està clar si servirà com a escriptor o supervisor d’altres escriptors.

“Hem admirat durant molt de temps el treball creatiu visionari de Dave i estem encantats de donar-li la benvinguda a MRC”, va dir Elise Henderson, presidenta de MRC Television, en un comunicat. “Un veritable mestre en el seu ofici, és el soci ideal per a construir sobre el treball de Stephen King i crear i desenvolupar més originals a mesura que el estudi continua expandint-se”.

La sèrie es part d’un nou acord creatiu general que Erickson ha signat amb MRC Television, unint-se a una llista de talents d’escriptura creativa que inclou a Cynthia Erivo de The Outsider, Richard Price i Jessie Nickson-Lopez, Julia Garner i Chris Munday de Ozark. Noelle Valdivia, Familystyle i T-Street Productions de Rian Johnson i Ram Bergman. El estudi indie està actualment produint la segona temporada de The Great per a Hulu, The Shrink Next Door amb Apple TV+ i The Terminal List per a Amazon Studios, tots en associació amb Civic Center Media. Les sèries addicionals inclouen Ozark, ara en producció de la seva quarta temporada per a Netflix, i les pròximes Shining Girls per a Apple TV+.

Erickson, conegut per cocrear l’exitós drama de Zombies de AMC Fear the Walking Dead, ha estat recentment productor executiu en el drama protagonitzat per Charlie Hunnam, Shantaram, a Apple TV. Una adaptació del conte de King es va desenvolupar per a la gran pantalla a partir de 2015 amb el director de It Andy Muschietti com a director i, tot i que no està confirmat que el projecte estigui mort, el desenvolupament de la sèrie sembla apuntar a la seva cancel·lació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada