Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 28 de febrer del 2021

'Red Sonja'.


Des de The Hollywood reporter ens informen de que Tasha Huo escriurà l’adaptació de fantasia de Millennium Red Sonja de la directora Joey Soloway, basat en l’heroïna del còmic de la dècada de 1970. Huo actuarà com a showrunner i productora executiu de la pròxima sèrie animada de Tomb Raider de Netflix.

“He estimat Red Sonja des de sempre i em sento molt honrada d’ajudar a guiar la seva història i començar aquest viatge cinematogràfic. No podria haver un moment millor en el nostre món per a les formes d’exercir el poder de Red Sonja i la seva connexió amb la naturalesa i el nostre planeta”, va dir Soloway. “És una heroïna antiga amb una vocació èpica, i traduir això a la pantalla és un somni fet realitat per a mi com a cineasta. No puc esperar a col·laborar amb Tasha en aquesta versió”.

El copresident de Millenium, Jonathan Younger, va afegir: “Estem molt emocionats de du Red Sonja al mercat i al món. Això ha trigat molt en arribar. Tenir a Joey Soloway al capdavant d’aquesta franquícia d’icones feministes és la recepta perfecte per a una aventura màgica, que és exactament el que el món necessita avui”.

Mark Canton (300, Power) i Courtney Solomon (After) produiran al costat de Christa Campbell i Lati Grobman en nom de Campbell Grobman Films. Andrea Sperling també produirà en nom de Topple, amb Yariv Lerner de Millennium, Jeffrey Greenstein, Younger, Les Weldon, Joe Gatta i Tanner Mobley també en seran productors. Avi Lerner, Boaz Davidson i Trevor Short de Millennium també en seran productors executius al costat de Dorothy Canton i Luke Lieberman.

S’espera que el càsting per a Red Sonja comenci aviat.

Red Sonja és un personatge d’espasa i bruixeria dels còmics creats per Robert E. Howard, l’escriptor Roy Thomas i l’artista Barry Windsor Smith per a la Marvel Comics l’any 1973. Els còmics encara es publiquen avui dia a través de Dynamite Entertainment.

En el cinema va ser interpretada per Brigitte Nielsen a ‘Red Sonja’ (1985) i dirigit per Richard Fleischer, on l’actriu compartia cartell amb Arnold Schwarzenegger, que per un tema de drets, no interpretava a Conan, sinó a Kalidor, un dels noms alternatius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada