Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 2 de març del 2021

'The Seventh Day'.

Vertical Entertainment ha publicat el tràiler oficial del seu pròxim film de terror titulat The Seventh Day, protagonitzat per el guanyador d’un Emmy Guy Pearce i l’actor mexicà Vadhir Derbez. El tràiler presenta a Pearce com un exorcista veterà que tenia la tasca d’entrenar a un jove sacerdot novell en l’exorcisme. També mostra algunes de les horribles escenes del film que destaquen els nens, que estan posseïts per poderosos dimonis. Tindrà èxit el novell en el seu primer exorcisme amb la guia del pare Peter o la seva fe defallirà davant la pura maldat? A continuació podeu veure’n el tràiler... 

          

          


El film de terror està protagonitzat per Guy Pearce, que no és aliè al gènere de terror, ja que anteriorment va protagonitzar el film de terror occidental dirigit per Antonia Bird l’any 1999, el Western de terror Ravenous i el film Don’t Be Afraid of the Dark guionitzat per Guillermo del Toro. Pròximament apareixerà en la mini sèrie dramàtica criminal de HBO Mare of Easttown, protagonitzant al costat de la guanyadora del Oscar Kate Winslet.

The Seventh Day, el sobrenomenat exorcista Pare Peter (Pearce) s’uneix a l’aprenent novell per al seu primer dia d’entrenament. A mesura que es submergeixen més profundament en el infern en la terra, les línies del bé i del mal es difuminen i els seus propis dimonis emergeixen.

Al costat de Pearce hi trobarem a Vadhir Derbez, Stephen Lang (Avatar, Don’t Breathe), Brady Jenness, Robin Bartlett (Mad About You) i Keith David (Dead Presidents, The Thing).

The Seventh Day està escrit i dirigit per Justin P. Lange. Està produïda per Dallas Sonnier, Amanda Presmyk, Chelsea Davenport i Kimberly Hwang.

El film està programat per arribar a cinemes seleccionats i en VOD el pròxim 26 de Març.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada