Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 2 de març del 2021

'The Ice Road'.

Des de Deadline ens informen de que Netflix ha adquirit el thriller d’acció The Ice Road, del nominat al Oscar Liam Neeson (Schindler’s List, Kinsey, The Grey, Taken trilogia). El gegant del servei de streaming va aconseguir els drets estatunidencs del projecte en un “acord rècord sols en el país”, que suposadament va oferir $18M pel film a partir d’una promoció. El tracte es va tancar durant el European Film Market (EFM) virtual durant el passat cap de setmana.

Els films d’acció més recents de Neeson són The Marksman i Honest Thief, així com la comèdia de James D’Arcy Made in Italy.

A The Ice Road, després del col·lapse d’una remota mina de diamants en la regió del extrem nord de Canadà, un conductor de gel (Neeson) lidera una missió de rescat impossible sobre un oceà gelat per a salvar la vida dels miners atrapats tot i que les aigües s’estan fonent i una amenaça que mai veuen pròxim.

El film està escrit i dirigit per Jonathan Hensleigh (The Punisher, Die Hard with a Vengeance, Jumanji) i també està protagonitzat per Laurence Fishburne i Holt McCallany.

CODE Entertainment ha produït i finançat el projecte al costat de ShivHans Pictures. Envision Media Arts també n’és productor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada