Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 11 de març del 2021

'Creed III'.


Després de que comences a córrer la veu per primer cop el mes d’Octubre, l’estrella de Black Panther estava fixant-se en la cadira de director per a ell mateix, des de Deadline ens informen de que Michael B. Jordan està oficialment llest per a fer el seu debut com a director amb Creed III i el estudi ha programat el film per a una estrena el dia d’acció de gràcies del 2022.

“Dirigir sempre ha estat una aspiració, però el moment tenia que ser l’adequat”, va dir Jordan en un comunicat. “ Creed III és aquest moment, un moment en la meva vida en el que he crescut més segur de qui sóc, sostenint l’agencia en la meva pròpia història, madurant personalment, creixent professionalment i aprenent dels grans com Ryan Coogler, més recentment Denzel Washington i altres directors de primer nivell que respecto. Les cartes estan sobre la taula per aquest moment. Aquesta franquícia i en particular els temes de Creed III són profundament personals per a mi. Espero compartir el pròxim episodi de la història de Adonis Creed amb la increïble responsabilitat de ser el seu director i homònim”.

Si bé encara es desconeixen els detalls de l’argument de la seqüela, inclòs si el Rocky Balboa de Sylvester Stallone tornarà, s’ha confirmat que el guió està essent escrit per Keenan Coogler (Space Jam: A New Legacy) i Zach Baylin (King Richard) a partir d’una història esborrany del coguionista/director original Ryan Coogler.

“Els films de la franquícia Rocky de Sylvester Stallone sempre han estat importants per a mi i la meva família”, va dir Coogler, qui encara està vinculat com a productor, en un comunicat. “Va ser un honor ajudar a donar vida a la franquícia de Creed amb Sly, Michael, Tessa, Irwin i totes les parts creatives involucrades. No podria estar més emocionat de veure a Mike en la cadira de director en aquesta tercera entrega. L’equip de Proximity i jo estem encantats amb la història que Keean i Zach han elaborat i estem neguitosos per ajudar a donar-li vida”.

El film està essent produït per Charles Winkler, William Chartoff i David Winkler a través de Chartoff-Winkler Productions en associació amb Proximity Media al costat de Jonathan Glickman, Jordan i Coogler, mentre que Adam Rosenberg, Sev Ohanian i Zinzi Evans en són els productors executius.

“No puc exagerar lo emocionats que estem de tenir a Michael dirigint el tercer film de la sèrie de Creed”, va dir Winkler en un comunicat. “El seu compromís amb aquest personatge ha estat extraordinari, i sabem que s’estendrà el seu paper darrera de la càmera al cap davant d’aquesta nova entrega”.

Creed II’ es va estrenar el 2018 amb excel·lents critiques (83% a RT) i una recaptació a la taquilla mundial de més de $214M, el que va ser un clar augment amb respecte a la recaptació de la primera entrega que va fer un total de més de $173,5M.

“La visió de Michael per a Creed III és increïblement emocionant i sens dubte serà una contribució important a la munició d’aquesta franquícia històrica”, van dir Michael De Luca, director de Film Group de MGM, i Pamela Abdy, presidenta de Film Group de MGM, en un comunicat. “Estem encantats de dur el seu debut com a director i compartir aquest pròxim episodi de la història de Creed als cinemes l’any que ve”.

Des de llavors, Jordan ha aparegut a la sèrie de televisió Gen: Lock i va protagonitzar el film Just Mercy. El seu pròxim film, Without Remorse, basat en una novel·la de Tom Clancy, que arribarà a Amazon Prime Video el pròxim 30 d’Abril.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada