Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 12 de març del 2021

'Wrath of Man'.

Segons Collider, MGM finalment ha fixat la data d’estrena per el últim thriller d’acció del director Guy Ritchie i protagonitzat per Jason Statham titulat Wrath of Man. Originalment programat per estrenar-se el mes de Gener, el film ara s’ha programat per estrenar-se el pròxim 23 d’Abril. La nova data d’estrena no tindrà competència directa, tot i que debutarà una setmana més tard que el nou film de Mortal Kombat live-action de Warner Bros.

Basat en el film francès de 2004 titulat Le Convoyeur o Cash Truck, el film seguirà a H, un personatge fred i misteriós que treballa en una empresa de camions d’efectiu, responsable de noure cents de milions de dòlars per Los Angeles cada setmana. Teixint a través d’una narrativa plena de suspens i acuradament construïda, el film canvia a través de les línies de temps i entre les perspectives de diversos personatges per a una experiència emocionant i al·lucinant.

Wrath of Man està protagonitzat per Jason Statham, Josh Hartnett, Scott Eastwood, Holt McCallany, Jeffrey Donovan, Laz Alonso, Raul Castillo, Niamh Algar i Post Malone. Tant Statham com Harnett estan filmant el pròxim film d’espies global de Ritchie, Five Eyes.

Wrath of Man està escrit i dirigit per Guy Ritchie. Aquest projecte marca l’última col·laboració entre Ritchie i Statham, els quals prèviament ja van treballar junts a Lock, Stock & Two Smoking Barrels; Snatch i Revolver.

El film està produït per Ivan Atkinson, Bill Block i Andrew Golov. Miramax va adquirir els drets del remake del film francès l’any 2004 Le Convoyeur de StudioCanal per al projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada