Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 8 de març del 2021

''The Talisman'.


La novel·la de terror i fantasia de Stephen King i Peter Straub, The Talisman, s’està adaptant a sèrie amb el guanyador d’un Oscar Steven Spielberg (Saving Private Ryan, Schindler’s List, Jaws, Jurassic Park, Indiana Jones franchise), formant equip amb els nominats al Emmy Duffer Brothers (Stranger Things) per a fer finalment realitat el projecte, segons The Hollywood Reporter. Mark i Ross Duffer seran els productors executius de l’adaptació de la sèrie que està essent produïda per Netflix, en associació amb Amblin Television de Spielberg i Paramount Television.

Spielber va adquirir els drets de pantalla de The Talisman, dos anys abans de que es publiqués el llibre l’any 1984. El cineasta ha passat més de 35 anys intentant adaptar la història a un film. Ara, la història del jove Jack Sawyer serà adaptada a la petita pantalla.


The Talisman segueix a un nen de 12 anys anomenat Jack Sawyer que empren una aventura èpica en un viatge per carretera per a salvar la vida de la seva mare agonitzant. Està a la recerca del talismà, una poderosa relíquia que no sols pot curar a la seva mare, sinó que, a mesura que aprèn, pot salvar el món. El viatge de Sawyer travessa dues realitats: la Amèrica que coneixem i el seu perillós món de fantasia bessó, The Territories.

El nominat al Emmy, Curtis Gwinn, actuarà com a showrunner i l’escriptor del projecte. Gwinn ha treballat com a escriptor i productor executiu a la sèrie de Stranger Things dels Duffer Brothers per a Netflix. Els seus crèdits també inclouen Narcos, The Leftovers i The Walking Dead.

Els Duffer Brothers en seran els productors executius a través de Monkey Massacre Productions. Spielberg serà productor executiu a través de Amblin Television al costat dels seus socis Darryl Frank i Justin Falvey. King i Paramount Television també en seran productors executius. Todd Cohen supervisarà el desenvolupament diari de la sèrie per a Amblin, al costat de Spielberg, Frank i Falvey.

King i Starub van escriure una novel·la de continuació, Black House l’any 2001, que segueix ara a Jack d’adult com un detectiu d’homicidis retirat de Los Angeles, que intenta resoldre una sèrie d’assassinats en una petita ciutat de Wisconsin.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada