Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 23 de març del 2021

'BRZRKR'.


Després d’estrenar la seva sèrie limitada de 12 números, el primer còmic d’acció de Keanu Reeves titulat BRZRKR s’està adaptant oficialment a la gran pantalla. Netflix ha adquirit amb èxit els drets de BOOM! Studios i està en procés de desenvolupar una adaptació cinematogràfica basada en la saga brutalment èpica de Berzerker. L’estrella de John Wick també ha signat el projecte per a produir i interpretar la versió live-action del protagonista, que en realitat s’assembla força a Reeves. Com una manera d’expandir encara més el seu univers, el servei de streaming també planeja fer una sèrie derivada d’anime de BRZRKR després del seu debut cinematogràfic amb Reeves també adjunt al projecte per a posar veu al personatge principal.

Creat per Keanu Reeves, BRZRKR és una saga brutalment èpica sobre la lluita de 80.000 anys d’un guerrer immortal a través dels segles. L’home conegut sols com “B” és meitat mortal i meitat déu, maleït i obligat a la violència, inclús a base del sacrifici del seu seny. Però després de vagar per la terra durant segles, és possible que B finalment hagi trobat un refugi, treballant per al govern dels Estats Units per lliurar batalles massa violentes i massa perilloses per a qualsevol altre persona. A canvi, a B se li concedirà l’únic que desitja: la veritat sobre la seva inacabable existència xopa de sang i com posar-li fi.

La sèrie limitada de 12 números es va basar en la idea original de Reeves que va estar desenvolupant amb BOOM! Studios durant molt de temps. Està coescrit per Reeves i Matt Kindt amb il·lustracions del artista de Marvel Ron Garney i colors de Bill Crabtree, lletres de Clem Robins i dissenys de personatges i portades de Rafael Grampá. Finalment es va publicar el 03 de Març, on el primer número ja ha venut més de 615.000 copies, el que el converteix en el debut més venut en quasi 30 anys.

Les adaptacions de BRZRKR estaran produïdes per Reeves i  Company Films de Stephen Hamel. Els projectes formaran per de BOOM! Studios amb l’acord de primera mà que té amb el servei de streaming. Ross Richie i Stephen Christie de COOM Studios produiran amb Adam Yoelin com a productor executiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada