Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 12 de març del 2021

'The Unholy'.

Sony Pictures ha publicat el tràiler oficial del seu pròxim film de terror sobrenatural titulat The Unholy, protagonitzat per l’estrella de The Walking Dead, Jeffrey Dean Morgan i William Sadler. Basat en l’exitosa novel·la Shrine de James Herbert, el film també està produït pel cineasta Sam Raimi, a través de la seva productora Ghost House. El film està programat per estrenar-se als cinemes el divendres Sant, el 2 d’Abril. A continuació podeu veure’n el tràiler...

El tràiler presenta al personatge de Morgan, mentre investiga les misterioses curacions d’una jove que afirma que els suposats miracles han estat en nom de la Verga Maria. Tot i això, sembla a ser que els miracles no són sants, ja que aviat descobriran que hi ha quelcom més sinistre i obscur que està enganyant la fe dels creients.

          

          


The Unholy segueix a Alice, una jove amb discapacitat auditiva que, després d’una suposada visita de la Verge Maria, és inexplicablement capaç d’escoltar, parlar i curar als malalts. Mentre corre la veu i la gent de prop i de lluny van en massa per a presenciar els seus miracles, un periodista deshonrat (Jeffrey Dean Morgan) amb l’esperança de reviure la seva carrera visita la petita ciutat de nova Anglaterra per a investigar. Quan comencen a ocórrer successos aterradors per tot arreu, comença a qüestionar-se si aquests fenòmens són obra de la Verge Maria o quelcom molt més sinistre.

Al costat de Morgan està William Sadler (Bill & Ted’s Bogus Journey), Katie Aselton (Legion), Cary Elwes (Saw), Christine Adams (Black Lightning) i Diogo Morgado (The Bible).

The Unholy està escrit i dirigit per Evan Spiliotopoulos (Beauty and the Beast, Snake Eyes). I està produït per Ghost House de Sam Raimi (Drag Me to Hell, Spider-Man trilogy, Doctor Strange in the Multiverse of Madness) i Robert Tapert (The Evil Dead).

El projecte va cobrar vida per primer cop el desembre de 2018 quan Screen Gems va adquirir els drets de la novel·la i Spiliotopoulos va signar per escriure, dirigir i produir al costat de Ghost House Shrine que marcarà la segona col·laboració entre Morgan i Ghost House des del èxit de taquilla de 2012 The Possession.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada