Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 4 de març del 2021

'Bob Marley Biopic'.

Reinaldo Marcus Green està a càrrec de dirigir el film biogràfic de Bob Marley per a Paramount Pictures, segons Deadline. Green està dirigint un altre docudrama, King Richard, que analitza com les superestrelles del tenis Venus i Serena Williams es converteixen en qui són després del entrenament del seu pare, Richard Williams, el qual està interpretat per Will Smith. Altres crèdits anteriors de Green també inclouen Stop, Mosnters and Men, Top Boy, Amend: The Fight for America.

“La música de Bob Marley segueix viva en tots nosaltres. Les seves lletres transcendeixen continents, colors, creences i generacions de persones. Cura. Lluita”, va dir Green. “Sagna amor i veritat. És un veritable honor i privilegi treballar amb Ziggy i la família Marely i Paramount Pictures per a donar-li vida a la seva història. El públic vol conèixer al veritable Bob, tant l’home com la llegenda. Confio en que aquest film ens aproparà a la comprensió del seu viatge, música, i continuarà duent la torxa del seu llegat amb humilitat i gracia, i sobretot amb amor”.

“Estic molt emocionat de participar activament en el treball per a profunditzar en compartir el llegat de qui és el nostre pare Bob Marley”, va dir Ziggy Marley. “És una responsabilitat increïble que va assumir amb Reinaldo i l’equip de Paramount per explicar la història del nostre pare d’una manera que realment l’honori i també entretindrà, il·luminarà, elevarà i inspirarà als seus fans i audiències en tot el món. És com obrir una finestra que mai abans s’havia obert”.

El film biogràfic actualment sense títol es basa en la vida i la carrera de Bob Marley, qui és considerat un dels artistes més prolífics de la història i és àmpliament celebrat per du el gènere regge a la corrent principal en els seus quasi 20 anys de carrera, tot abans de morir l’any 1981 a la primerenca edat de 36 anys després de lluitar contra el càncer. La seva música encara ocupa un lloc especial en els cors dels oients i ha resistit la prova del temps, inclosos els èxits “Get Up, Stand Up”, “One Love”, “No Woman, No Cry”, “Redemption Song”, “Three Little Birds”, “Buffalo Soldier”, “Jammin” i “Could You Be Loved”.

Ziggy Marley, Rita Marley i Cedella Marley produiran en nom de Tuff Gong. Robert Teitel també en serà productor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada