Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 24 de març del 2021

'Mike Tyson Biopic'.

Després d’estar anys treballant per a que el projecte sortís endavant com un film, el film biogràfic de Mike Tyson protagonitzat per Jamie Foxx està guanyant terreny a mesura que canvia de format a sèrie limitada amb Antoine Fuqua (The Equalizer, Training Day) signant per a dirigir, segons TheHollywood Reporter.

“He estat cercant explicar la meva història durant força temps”, va dir Tyson en un comunicat. “Amb la recent estrena de Legends Only League i l’emoció dels fans després del meu retorn al ring, ara és el moment perfecte. Espero col·laborar amb Martin, Antoine, Jamie i tot l’equip creatiu per a dur al públic una sèrie que no sols captura el meu viatge professional i personal, sinó que també inspira i entreté”.

El projecte es va presentar originalment com un film durant els últims sis anys amb Foxx adjunt i diversos directors i estudis de renom adjunts en diversos punts, inclosos Todd Philips (Joker), Martin Scorsese (The Irishman) i Paramount Pictures. Si bé, Scorsese ja no dirigirà el film, el cineasta guanyador d’un Oscar seguirà vinculat com a productor executiu, el que marca el seu primer retorn al món de la boxa des del seu clàssic Raging Bull protagonitzat per Robert De Niro.

La notícia de la sèrie limitada, que arriba immediatament després de que Hulu anunciés una sèrie limitada basada, que abastaria la vida del boxejador, amb l’equip de I,Tonya. Les fonts informen que després de l’anunci de la sèrie de la plataforma de streaming, al que Tyson es va oposar i la va qualificar de “apropiació indeguda cultural de la història de la meva vida”, diversos altres estudis importants es van apropar als seus representants en un esforç per a començar el desenvolupament d’una història autoritzada de la seva vida.

Al costat de Scorsese, la sèrie estarà produïda per Rick Yorn, Ian Montone, Chuck Pacheco, James Barnett, Sophie Watts, John Ryan Jr. i Kiki Tyson, i la sèrie actualment s’està venent als estudis. Foxx i Fuqua ja han treballat junts anteriorment en la comèdia d’acció Bait de Warner Bros. a l’any 2000, que va ser una decepció general per a la crítica i va ser un gran fracàs a la taquilla, recaptant sols $15M per un pressupost de $51M.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada