Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 30 de març del 2021

'Black Adam'.


Els fans del DCEU van tenir una sorpresa el dilluns a la matinada quan Dwayne Johnson (Hobbs & Shaw, Jumanji franchise, Jungle Cruise) va interrompre durant un tall comercial abans del joc dels UCLA vs. Alabama per a revelar que Black Adam arribarà als cinemes el pròxim 29 de Juliol de 2022. A continuació podeu veure’n el vídeo...

La noticia de la data d’estrena del film arriba immediatament després de que el repartiment dels membres de la Societat de la Justicia Americana es completes amb Pierce Brosnan (The Foreigner) qui serà Doctor Fate/ Kent Nelson, Noah Centineo (To All The Boys I’ve Loved Before) qui serà Atom Smasher/Al Rothstein, Quintessa Swindell (Trinkets) com a Cyclone/Maxine Hunkell i Aldis Hodge (One Night in Miami) qui serà Hawkman/Carter Hall. El film també estarà protagonitzat per Sarah Shahi (City on a Hill) i Marwan Kenzari (Aladdin), tot i que els seus papers actualment es mantenen en secret.

Durant la presentació en la DC Fandome, es va revelar el logo del film que va comptar amb l’actor Dwayne Johnson i el seu coprotagonista Noah Centineo i també van anunciar que el film de Black Adam establiria la JSA (Justice Society of America) en el DCEU, i que inclourà a Hawkman, Doctor Fate, Cyclone i el Atom Smasher de Centineo.

Dwayne Johnson ha estat treballant en Black Adam durant 10 anys. En un principi el personatge havia d’aparèixer originalment a Shazam!, però es va decidir guardar el tant esperat debut per a un film posterior a fi que els dos personatges tingues el seu espai. Al cap i a la fi, tot i no sortir a Shazam!, el seu personatge va ser objecte de bromes amb el Mag interpretat per Dijimon Hounson (Guardians of the Galaxy), explicant la seva història d’origen a Billy Batson.

Basat en el personatge de DC Comics i creat per Otto Binder i C.C. Beck, Black Adam serà dirigida per Jaume Collet-Serra (The Shallows) amb Dwayne Johnson com a protagonista i Adam Sztykiel escrivint el guió actual. Aquest film serà la segona col·laboració entre el director i l’actor, després de fer-ho en el film Jungle Cruise, que s’estrenarà el 06 d’Agost de 2021.

El film estarà produït per Johnson i la productora FlynnPictureCo de Beau Flyn al costat de Daby Garcia i Hiram Garcia de Seven Bucks Productions. Scott Sheldon supervisarà el projecte per a FlynnPictureCo. Començarà producció aquest pròxim mes a Atlanta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada