Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 17 de març del 2021

'The Texas Chainsaw Massacre'.


En una recent entrevista amb BloodyDisgustingel productor Fede Álvarez (Don’t Breathe, Evil Dead) finalment va parlar sobre l’última entrega de Legendary Entertainment de la franquícia Texas Chainsaw Massacre, revelant alguns detalls nous sobre el film de terror. Álvarez va confirmar que el pròxim film de 2021 és de fet una seqüela directa del clàssic original de 1974 de Tobe Hooper, que ara presentarà un versió anterior del assassí en sèrie.

“És una seqüela directa i és el mateix personatge. És el vell Leatherface”, va dir Álvarez.

També va parlar de la utilització d’efectes pràctics en les escenes sagnants del film, ja que van decidir utilitzar l’enfocament de la vella escola en la producció de la nova Texas Chainsaw Massacre. “Tot un clàssic, acudits de la vella escola. Molt del enfocament que teníem amb Evil Dead: mai VFX, per a fer tot davant de la càmera. És un enfocament cinematogràfic molt antic. Lents vintage...és molt semblant al film original”.

El nou film, una continuació del clàssic de terror de 1974 de Tobe Hooper, marca el retorn de Leatherface, tornat a introduir a un dels malvats més icònics del gènere de terror a una generació completament nova. El film dirigit per el guanyador d’un Emmy David Blue García (Tejano) a partir d’un guió escrit per Chris Thomas Devlin.

Està protagonitzat per la nominada al Globus d’Or Elsie Fisher (Eighth Grade), Sarah Yarkin (Happy Death Day 2U), Mark Burnham (Wrong Cops), Moe Dunford (The Dig), Olwen Fouéré (Mandy), Alive Krige (Star Trek), Jacob Latimore (The Maz Runner), Nell Hudson (Victoria), Jessica Allain (The Laundromat), Sam Douglas (Snatch), William Hope (Dark Shadows) i Jolyon Coy (War & Peace).

El reinici de The Texas Chainsaw Massacre serà produït per Fede Alvarez, qui és conegut per dirigir ‘Don’t Breathe’ i ‘Evil Dead’ de 2013, al costat de Rodolfo Sayagues a través de la seva companyia Bad Hombre. Kim Henkel, qui va coescriure el film de 1974, també està produint al costat de Ian Henkel i Pat Cassidy, els quals estan produint a través de Exurbia Films.

La franquícia Texas Chain Saw Massacre, es centra en Leatherface i la seva família dels boscos, que atemoreixen als visitants innocents que travessen les seves terres en l’aïllat camp de Texas. El film original va estar dirigit per Tobe Hooper (Poltergeist) i es va estrenar l’any 1974. La franquícia té un total de vuit films actualment, essent el film més recent la preqüela estrenada l’any 2017 titulada simplement ‘Leatherface’. Amb un repartiment que inclou a Stephen Dorff, Lili Taylor, Finn Jones, Sam Strike, Vanessa Grasse, Sam Coleman o Jessica Madsen, la saga de films ha recaptat un total de $252.780.875 en tot el món.

Legendary ha tingut experiència en la producció i reinvenció de films basats en clàssics de terror abans, com ara Godzilla i King Kong, que ara formen part del mateix Monster-verse. També han treballat en el terror amb alguns films originals com Trick’r Treat i Krampus de Michael Dougherty, a més de Dracula Untold de gran pressupost o Crimson Peak de Guillermo del Toro.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada