Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 5 de març del 2021

'Hellsing Live-action'.


Segons Deadline, Amazon Studios està desenvolupant una adaptació cinematogràfica live-action de Hellsing, basat en el popular Manga d’acció i terror de Kouta Hirano del mateix nom. El guionista de John Wick, Derek Kolstad, ha signat oficialment per al projecte per escriure i produir l’adaptació.

“Des de que el meu germà em va presentar el Manga i l’anime Hellsing fa alguns anys, he estat obsessionat amb adaptar-lo”, va dir Kolstad. “I quan Mike Callaghan i el seu equip han aconseguit assegurar els drets per a després associar-nos amb Brian Kavanaugh-Jones i Amazon, vull dir, maleït sigui, això és un somni”.

El film de Hellsing és la última incorporació a la creixent llista de projectes de Kolstad, inclosa la molt esperada quarta entrega de John Wick; el remake angles de The Man From Nowhere; la sèrie My Friend Pedro i l’adaptació cinematogràfica del videojoc Just Cause per part de Constantin Films. Els pròxims projectes de Kolstad són: la guionització de The Falcon and the Winter Soldier la sèrie del MCU, la qual s’estrenarà el pròxim 19 de Març; i el thriller d’acció de Universal Nobody, que s’estrenarà aquest mes.

Hellsing ha estat escrit i il·lustrat per Kouta Hirano. Explica la història reinventada de Dràcula on es va centrar en Alucard, un agent especial vinculat a l’organització Hellsing, sota el lideratge de Integra Hellsing, besneta de Abraham Van Hellsing, per ajudar-los en la seva missió de protegir Anglaterra i el món dels vampirs, dimonis i altres amenaces sobrenaturals. El Manga també es centra en el recluta més recent de Hellsing, una ex oficial de policia anomenada Seras Victoria.

La sèrie de Manga original, es va publicar per primer cop en la revista Japonesa de Manga de Shōnen Gahōsha anomenada Young King OURS de 1997 a 2008. Més tard, Dark Horse Comics va obtenir la llicència per a un llançament en anglès. Hirano també havia llançat una sèrie Manga preqüela de Hellsing titulada The Dawn, que es va publicar en edicions especials de Young King OURS de 2001 a 2009. El Manga també va ser adaptat a una sèrie anime de 10 episodis de Gonzo que es va emetre des de 2001 a 2002.

Sempre m’ha agradat el gènere de vampirs, especialment quan un creador pot donar-li el seu propi toc únic, així que quan Derek em va presentar a Alucard i l’organització Hellsing, vai saber que teníem quelcom especial en aquesta tradició”, va dir el productor Mike Callaghan. “La reinvenció gonzo de Kouta Hirano de la mitologia Dràcula-Van Helsing és una barreja excitant i peculiar d’acció i horror que no es sembla en res que hàgim vist abans. Estem increïblement emocionats de associar-nos amb Brian i Fred a Automatik i de que Amazon estigui a bord per ajudar-nos a donar vida al ingeni i a la bogeria de ‘Hellsing’ a la pantalla”.

El film de Hellsing live-action serà produït per Brian Kavanaugh-Jones i Fred Berger de Automatik al costat de Mike Callaghan i Reuben Liber per a Ranger 7 Films. Els productors executius són Gemma Levinson de Automatik, Tetsu Fujimura de Filosophia, India Osborne, Pierre Buffin i Jason Speer amb Jason Lust de Soluble Fish Productions que s’encarregarà de produir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada