Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 3 de març del 2021

'Without Remorse'.

Amazon Prime ha publicat el tràiler oficial de Without Remorse, el film protagonitzat per Michael B. Jordan de l’adaptació de la novel·la de Tom Clancy. El tràiler destaca la història del origen del personatge de Jordan, John Kelly, inclòs un intent d’assassinat que dona com a resultat la mort de la seva esposa. Ara, el Navy SEAL empren un camí per a venjar l’assassinat de la seva esposa tant sols per trobar-se dins d’una conspiració més gran. 

          

          


Originalment programat per estrenar-se als cinemes el Febrer passat, el film ara farà el seu debut el pròxim 30 d’Abril de 2021, exclusivament a Amazon Prime Video. A continuació podeu veure’n el tràiler...

Quan un esquadró de soldats russos mata a la seva família en represàlia pel seu paper en una operació ultrasecreta, el Cap Sr. John Kelly (Michael B. Jordan) persegueix als assassins a tota costa. Unint forces amb una companya dels SEAL (Jodie Turner-Smith) i un agent de la CIA a la ombra (Jamie Bell), la missió de Kelly, sense saber-ho, exposa un complot encobert que amenaça amb embolcallar a Estats Units i Russia en una guerra total. Dividit entre l’honor personal i la lleialtat al seu país, Kelly ha de lluitar contra els seus enemics sense remordiments i espera evitar el desastre i revelar les poderoses figures darrera de la conspiració.

El film està dirigit per Stefano Sollima (Sicario: Day of the Soldado) a partir d’un guió adaptat per Taylor Sheridan. El repartiment també inclou a Jamie Bell (Jumper), Luke Mitchell (Blindspot), Cam Gigandet (Ice), Jodie Turner-Smith (Queen & Slim), Jacob Scipio (Bad Boys for Life), Brett Gelman (Stranger Things), Jack Kesy (Claws) i Colman Domingo (Fear the Walking Dead).

Està produït per Jordan, Akiva Goldsman (Transformers), Josh Apelbaum i Andre Nemec. Paramount Pictures està desenvolupant dues adaptacions cinematogràfiques de les novel·les de suspens de Tom Clancy, Without Remorse i Rainbow Six amb Jordan, que també protagonitzaria aquesta seqüela planejada.

John Clark ha aparegut en una sèrie de novel·les de Tom Clancy que es remunten al 1988 a The Cardinal and the Kremlin, com el costat més fosc del personatge de Jack Ryan i que treballa principalment en el terreny i típicament opera per la seva pròpia marca d’ètica personal. El personatge va ser interpretat per Willem Dafoe a Clear and Present Danger, protagonitzat per Harrison Ford, i per Liev Schreiber a The Sum of All Fears protagonitzat per Ben Affleck.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada