Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 25 de març del 2021

'Ghost of Tsushima'.


Quasi un any després de que el joc arribes per primer cop a les estanteries i va rebre bones crítiques per part de la crítica i també per part dels jugadors, Sony Pictures i PlayStation Productions han començat a desenvolupar una adaptació cinematogràfica de Ghost of Tsushima i han contractat al director de John Wick, Chad Stahelski, per a dirigir, segons Deadline.

“Estem emocionats d’associar-nos amb Chad i 87Eleven Entertainment, per a dur la seva visió de la història de Jin a la gran pantalla”, ha dit Asad Qizilbash, director de PlayStation Productions, en un comunicat. “Ens encanta treballar amb socis creatius com Chad, que senten passió pels nostres jocs, el que garanteix que puguem crear adaptacions riques que encantaran als nostres fans i a noves audiències”.

El film està programat per a ser produït per Stahelski al costat del seus socis de 87 Eleven Entertainment, Alex Young i Jason Spitz, mentre que Qizilbash i Carter Swan produiran en nom de PlayStation Productions i Sucker Punch Productions, el desenvolupador darrera del exitós títol, actuarà com a productor executiu en el projecte i Peter Kang el supervisarà per al estudi.

Tsushima marcarà l’últim títol de PlayStation que rebrà un tractament d’adaptació a la pantalla sota la nova associació Sony Pictures/PS Production, essent el primer projecte de gran pantalla Uncharted, protagonitzat per Tom Holland, actualment en producció i que s’estrenarà el Febrer de 2022, i la sèrie de HBO The Last of Us del creador de Chernobyl Craig Mazin i protagonitzada per Pedro Pascal (The Mandalorian) i Bella Ramsey (Game of Thrones) en els papers principals.

El títol d’acció i aventura té lloc a l’any 1274. Els guerrers samurais són els llegendaris defensors de Japó, fins que el temible Imperi Mongol envaeix l’illa de Tsushima, causant estralls i conquistant a la població local. Com un dels últims samurais supervivents, t’aixeques de les cendres per a lluitar. Però les tàctiques honorables no et duen a la victòria. Has d’anar més enllà de les teves tradicions samurais per a forjar una nova forma de lluitar, la forma del fantasma, mentre lliures una guerra poc convencional per la llibertat de Japó.

Amb Tsushima a la vora de la destrucció, Jin Sakai ha de sacrificar tot per a derrotar a els despietats invasors mongols i protegir el que queda de la seva llar i la seva gent. Mentre s’embarca en una aventura èpica per la llibertat de Tsushima, es veu obligat a deixar de banda les tradicions samurais i convertir-se en una nova mena de guerrer.

Ghost of Tsushima va causar un gran terrabastall en els Game Awards de 2019 i es va convertir en el debut de propietat intel·lectual original de PlayStation 4, més ràpid en vendes amb més de 2,4 milions d’unitats venudes en els seus primers tres dies de vendes i recentment creuant un nou hit com el títol que ha creuat la marca de 6,5 milions de copies venudes aquest mes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada