Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 18 de març del 2021

'Puss in Boots: The Last Wish'.


Universal Pictures ha fixat la data d’estrena per a dos nous films animats de DreamWorks Animation, inclosa la seqüela de Puss in Boots, que s’ha estat desenvolupant durant molt de temps i que es titularà Puss in Boots: The Last Wish. El nominat al Oscar Antonio Banderas torna oficialment per a posar-li la veu al estimat personatge que va captivar a Shrek 2, el qual veurem de nou a la gran pantalla el pròxim 23 de Setembre de 2022, des de Deadline.

A més, el estudi també ha anunciat la data d’estrena del film animat original més nou de DreamWorks Animation titulat The Bad Guys, que està programat per arribar als cinemes el 15 d’Abril de 2022. La data d’estrena coincideix amb un altre film d’alt perfil, la comèdia romàntica de Paramount Pictures The Lost City of D, protagonitzat per Sandra Bullock i Channing Tatum.

Puss in Boots: The Last Wish, estarà dirigit per Joel Crawford, qui ve del èxit de crítica de The Croods: A New Age. Produït per Mark Swift, la seqüela seguirà un cop més al Gat amb Botes mentre descobreix que la seva passió per l’aventura li ha passat factura: ha consumit vuit de les seves nou vides, deixant-lo tant sols amb una vida. El Gat empren un viatge èpic per a trobar el mític Últim Desig i restaurar les altres vuit vides.

Puss in Boots de 2011 va tenir un repartiment de veus encapçalat per Antonio Banderas com a el gat protagonista. El film també incloïa a la nominada al Globus d’Or Salma Hayek, Zach Galifianakis, Billy Bob Thornton, Constance Marie, Mike Mitchell i el guanyador d’un Oscar Guillermo del Toro, qui també en va ser productor executiu. El film original també va obtenir una nominació a Millor Film Animat en la 84ª edició dels Oscar.

La franquícia Shrek va recaptar un total de $2.982.582.337 entre 2001 i 2010. El film spin-off, Puss in Boots del 2011 va recaptar un total de $554.987.477.

Basat en l’exitosa sèrie de llibres per a nens de Aaron Blabey, The Bad Guys segueix a cinc notoris tipus dolents que han estat darrera de grans atracaments: Mr. Wolf, Mr. Snake, Mr. Prianha, Mr. Shark i Ms. Tarantula, mentre intenten el seu treball més desafiant fins el moment...va bé.

Pierre Perifel (Films de Kung Fu Panda) farà el seu debut com a director amb Etan Cohen i Patrick Hughes com a productors executius. Damon Ross i Rebecca Huntley també hi seran abor com a productors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada