Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 31 de març del 2021

'New Release Dates'.


Comencem pel primer dels films que canvien de data, el primer de Lionsgate que va anunciar ahir que la seqüela de The Hitman’s Bodyguard, The Hitman’s Wife’s Bodyguard, finalment s’estrenarà el 16 de Juny, col·locant-se entre les estrenes de Warner Bros. In the Heights i de Disney/Pixar Luca (tot i que d’aquest última es va dir que s’estrenaria a Disney+). L’anunci va ser realitzat per Ron Schwartz, president de distribució mundial de Lionsgate.

Aquesta seqüela comptarà amb el “trio” protagonista de nou, Ryan Reynolds (Deadpool franchise, Pokemon Detective Pikachu), Samuel L. Jackson (Marvel Cinematic Universe) i Salma Kayek (Drunk Parents) al costat del actor guanyador d’un Oscar, Morgan Freeman (Million Dollar Baby, ‘Batman’ Nolan franchise), Antonio Banderas (Once Upon a Time in Mexico, Los Amantes Pasajeros, The Expendables 3), Frank Grillo (The Purge) i Tom Hopper (The Umbrella Academy).

En el primer film, el principal agent de protecció del món (Reynolds) està cridat a protegir la vida del seu enemic mortal, un dels sicaris més famosos del món (Jackson). L’incansable guardaespatlles i l’assassí manipulador han estat en el extrem oposat de les bales durant anys i s’enfronten durant 24 hores incontroladament empipats. Durant la seva escandalosa i còmica aventura des de Anglaterra fins a la Haya, s’enfronten a persecucions d’automòbils de gran velocitat, escapades extravagants en vaixell i un dictador despietat d’Europa del Est que cerca sang. Hayek va interpretar el paper de Sonia Kincaid, la dóna del assassí a sou.

La seqüela segueix al guardaespatlles Michael Bryce, quan és reclutat pels personatges de Jackson i Hayek, per a unir-se a ells en una missió al llarg de la costa de Amalfi. The Hitman’s Wife’s Bodyguard tornarà a ser dirigit per Patrick Hughes amb Tom O’Connor per a servir com a guionista del film.

Matt O’Toole de Millennium Media i Les Weldon de Campbell Grobman Film produeixen aquesta seqüela. Christa Campbell i Lati Grobman de Campbell Grobman al costat de Avi Lerner, Trevor Short, Boaz Davidson, Jeffrey Greenstein i Jonathan Yunger de Millennium estan llests per a ser productors executius.


La segona en canviar de data és la tant esperada Mortal Kombat, que Warner Bors. ha decidit endarrerir una setmana, passant del 16 d’Abril al 23 de 2021.

A Mortal Kombat, el lluitador de MMA Cole Young, acostumat a rebre una pallissa per diners, desconeix la seva herència, o perquè l’emperador Shang Tsung de Outworld ha enviat el seu millor guerrer, Sub-Zero, un Cryomancer d’un altre món, per a caçar a Cole. Tement per la seguretat de la seva família, Cole va a la recerca de Sonya Blade en la direcció de Jax, un comandant de les Forces Especials que du la mateixa estranya marca del drac amb la que va néixer Cole. Aviat, es troba en el temple de Lord Raiden, un deu ancià i el protector de Earthrealm, que concedeix refugi a aquells que duen la marca. Aquí, Cole entrena amb els experimentats guerrers Liu Kang, Kung Lao i el mercenari rebel Kano, mentre es prepara per a enfrontar-se als campions més grans de la Terra contra enemics de Outworld en una batalla d’alt risc per l’univers. Però, serà Cole pressionat el suficient com per a desbloquejar els seus arcans, l’immens poder des de dintre la seva anima, a temps per a salvar no sols a la seva família, sinó per a aturar Outworld d’una vegada per totes?

El repartiment es internacional amb talent que abasta des del cinema, televisió i també de les arts marcials. El repartiment inclou a Joe Taslim com a Sub Zero, Ludi Lin com a Liu Kang, Jessica McNamee com a Sonya Blade, Josh Lawson com a Kano, Tadanobu Asano com a Raiden, Mehcad Brooks com a Jackson “Jax” Bridges, Chin Han com a Shang Tsung, Hiroyuki Sanada com a Scorpion, Max Huang com a Kung Lao, Sisi Stringer com a Mileena i Lewis Tan.

James Wan i la seva productora Atomic Monster, produeixen el film juntament amb Todd Garner. Larry Kasanoff, E. Bennett Walsh, Michael Clear i Sean Robins en són productors executius.

Al dur la propietat tant popular a la gran pantalla, el director Simon McQuoid ha dirigit un equip de cineastes australians i estatunidencs, inclòs el director de fotografia Germani McMicking (True Detective, Top of the Lake: China Girl), el dissenyador de producció Naaman Marshall (Underwater, Servant), el editor Scott Gray (Top of the Lake, Daffodils) i la dissenyadora de vestuari Cappi Ireland (Lion, The Rover).

El tercer film en canviar de data d’estrena és també l’esperada seqüela de Venom, Venom: Let There Be Carnage. Que en un principi s’havia d’estrenar el 02 d’Octubre de 2020, però es va endarrerir al 25 de Juny de 2021 degut a la pandèmia encara en curs, i després va passar al 17 de Setembre de 2021. Ara Sony Pictures ha decidit endarrerir-la una setmana passant del 17 al 24 de Stembre de 2021, on s’estrenarà el mateix cap de setmana que Dear Evan Hansen i la preqüela de The Sopranos The Many Saints of Newark.

Segons Variety, el moviment li dona a Venom: Let There Be Carnage més espai per a respirar de l’estrena de The Suicide Squad de James Gunn que s’estrena el pròxim 06 d’Agost, tot i que el film s’acosta a la tant esperada Dune de Denis Villeneuve, que s’estrenarà el 01 d’Octubre.

Andy Serkis dirigeix aquesta seqüela, marcant la seva primera incursió en la direcció d’un còmic després d’apareixer en dos films de Marvel Studios. Venom: Let There Be Carnage, marcarà el tercer llargmetratge de Serkis en la direcció, després de Mowgli: Legend of the Jungle, que es va estrenar l’any passat a Netflix, i Breathe (2017) amb Andrew Garfield i Claire Foy com a protagonistes.

Tom Hardy tornarà a interpretar a Eddie Brock al costat de Michelle Williams com a Anne Weying. Cletus Kasady, conegut també com a Carnage, es va introduir breument en la franquícia de ‘Venom’, durant l’escena entremig dels crèdits del film original, el qual va mostrar a Cletus Kasady (Harrelson) com l’enemic de Venom. Recentment es va confirmar que Harrelson tornaria per aquesta seqüela. Segons les informacions, la nominada al Oscar Naomie Harris (Moonlight) també estava en converses per a interpretar el paper de dolent Shriek, el qual es l’interès amorós i còmplice de Carnage.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada