Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 29 de març del 2021

'Wrath of Man'.

MGM ha publicat el tràiler del últim film criminal de Guy Ritchie, Wrath of Man, protagonitzat per Jason Statham en la quarta col·laboració amb el cineasta. En el tràiler pots veure a Statham lluitar contra criminals amb l’habilitat i facilitat que esperem d’una súper estrella d’acció. A continuació pots veure el tràiler i un cartell que va compartir la setmana passada el director en el seu compte de Twitter...

          


Basat en el film francès de 2004 titulat Le Convoyeur o Cash Truck, el film seguirà a H, un personatge fred i misteriós que treballa en una empresa de camions d’efectiu, responsable de noure cents de milions de dòlars per Los Angeles cada setmana. Teixint a través d’una narrativa plena de suspens i acuradament construïda, el film canvia a través de les línies de temps i entre les perspectives de diversos personatges per a una experiència emocionant i al·lucinant.

Wrath of Man està protagonitzat per Jason Statham, Josh Hartnett, Scott Eastwood, Holt McCallany, Jeffrey Donovan, Laz Alonso, Raul Castillo, Niamh Algar i Post Malone. Tant Statham com Harnett estan filmant el pròxim film d’espies global de Ritchie, Five Eyes.

Wrath of Man està escrit i dirigit per Guy Ritchie. Aquest projecte marca l’última col·laboració entre Ritchie i Statham, els quals prèviament ja van treballar junts a Lock, Stock & Two Smoking Barrels; Snatch i Revolver.

El film està produït per Ivan Atkinson, Bill Block i Andrew Golov. Miramax va adquirir els drets del remake del film francès l’any 2004 Le Convoyeur de StudioCanal per al projecte.

Wrath of Man s’estrenarà el pròxim 07 de Maig als cinemes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada