Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 3 de març del 2021

'Obi-Wan Kenobi Series'.


La molt esperada sèrie de Disney+ Obi-Wan Kenobi, acaba d’afegir un altre membre al seu repartiment, l’actriu de Game of Thrones i Luther, Indira Varma. Segons Deadline, l’actriu s’uneix a Ewan McGregor i Hayden Christensen en la preqüela de Star Wars, tot i que els detalls sobre el seu personatge es mantenen en secret.

Varma és ben coneguda pels seus papers en la petita pantalla en sèries com ara Rome, Carnival Row i For Life de la ABC. A Game of Thrones va interpretar memorablement a Ellaria Sand, en aquella boja trama secundaria de Dorne que no va arribar en lloc. A la gran pantalla, va aparèixer a Exodus: Gods and Kings de Ridley Scott.

Ewan McGregor repetirà el seu paper de Obi-Wan a la sèrie, que tindrà lloc vuit anys després dels esdeveniments de Revenge of the Sith, on vàrem veure per últim cop a Obi-Wan entregar el nadó Luke Skywalker a la seva granja de Tatoonie. La sèrie serà dirigida per Deborah Chow. Chow, Amini i McGregor seran productors executius al costat de Kathleen Kennedy, Tracey Seaward (The Queen) i John Swartz (Rogue One: A Star Wars Story). Jason McGatlin, vicepresident executiu de producció de Lucasfilm, en serà coproductor.

McGregor va assumir el paper de Obi-Wan, per a la trilogia de la preqüela de Star Wars fa dues dècades del difunt Alec Guinness. La seva última aparició va ser a Revenge of the Sith de 2005. Tot i això, McGregor també va posar veu a la visió de la Força de Rey a The Force Awakens. A més, McGregor no ha estat tímid sobre el seu desig de repetir el paper.

Fa dos anys, el director Stephen Daldry suposadament estava a la llista per a dirigir un film independent de Obi-Wan. Desafortunadament, el trist recorregut a la taquilla de Solo: A Star Wars Story va posar tots els films derivats a l’espera.

Actualment no hi ha detalls sobre la sèrie. Algunes novel·les i còmics de Star Wars han explorat la vida de obi-Wan a Tatooine entre els episodis III i IV. Obi-Wan també va tenir una revenja memorable amb Darth Maul a Star Wars Rebels. Però qualsevol direcció de la història per el nou espectacle es simplement un albirament en aquest punt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada