Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 17 de març del 2021

'Concrete Cowboy'.

Netflix ha publicat el tràiler oficial de Concrete Cowboy, protagonitzat per Idris Elba (Luther, Beasts of No Nation) i Caleb McLaughlin (Stranger Things, High Flying Bird). Inspirat en la novel·la Ghetto Cowboy escrita per G. Neri, Concrete Cowboy és un commovedor drama de pare i fill sobre un adolescent atrapat entre una vida criminal i la vibrant subcultura urbana vaquera del seu pare. El film, basat en els vaquers de Fletcher Street de la vida real, s’estrenarà en el servei de streaming el pròxim 2 d’Abril. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

          


Quan Cole (Caleb McLaughlin), de quinze anys, és expulsat de l’escola de Detroit, l’envien al nord de Philadelphia per a viure amb Harp (Idris Elba), el seu pare separat. Harp troba consol en la rehabilitació de caballs per a vaquers del centre de la ciutat de Fletcher Street Stables, una comunitat d’equitació urbana negra en la vida real, que ha proporcionat un refugi segur per als residents del veïnat durant més de 100 anys. Dividit entre el seu creixent respecte per la comunitat del seu pare i la seva amistat ressorgint amb el cosí trist Smush (Jharrel Jerome), Cole comença a canviar les prioritats de la seva vida a mesura que els propis estables es veuen amenaçats per la gentrificació invasiva.

Jharrel Jerome, Byron Bowers, Lorraine Toussaint, Clifford “Method Man” Smith i membres de Fletcher Street Stables també coprotagonitzen.

Concrete Cowboy està dirigit per el cineasta novell Ricky Staub, escrita per Staub i Dan Walser i produïda per Tucker Tooley, Lee Daniels, Idiris Elba, Dan Walser, Jeff Waxman i Jennifer Madeloff.

Concrete Cowboy va ser a la secció oficial del Toronto International Film Festival de 2020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada