Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 30 de març del 2021

'ThunderCats'.


Després d’anys d’especulacions i tràiler falsos, sembla a ser que ThunderCats finalment pot arribar a la gran pantalla sota la direcció de Adam Wingard. Segons Deadline, el director de Godzilla vs. Kong ha estat l’escollit per escriure i dirigir l’adaptació de la popular sèrie de televisió de dibuixos animats que es va transmetre entre 1985 i 1989 i utilitzarà una combinació de CGI i animació per a donar vida a Lion-O i el seu clan de gats guerrers.

El film de ThunderCats ha estat un projecte de llarga durada, que es remunta a 2007 quan WB va seleccionar al director d’art de videojocs Jerry O’Flaherty per a dirigir un film animat CGI. Òbviament, aquell projecte, del que podeu veure imatges aquí, mai va arribar a bon port, i els ThunderCats van ser arxivats fins que una sèrie de televisió el 2011 de curta durada va reviure als personatges durant exactament una temporada, seguida de la sèrie ThunderCats Roar que es transmet actualment a Cartoon Network.

Segons les informacions, Wingard, qui escriurà el guió de ThunderCats al costat de Simon Barret, té una profunda passió per el projecte i està neguitós per treballar en les moltes idees en les que ha pensat al llarg dels anys. També segons les informacions, el film utilitzarà la sèrie animada, sobre un grup de guerrers felins que es veuen obligats a fugir del seu planeta natal de Thundera mentre lluiten contra el malvat Mumm-Ra, com a punt de partida.

Wingard, pels que no ho saben, va dirigir el thriller de 2014 The Guest, el film Blair Witch de 2016 i l’adaptació del manga de Death Note de 2017 abans de dirigir el film de Godzilla vs. Kong, que ha recaptat $123M de 38 mercats estrangers aquest cap de setmana passat. Aquest film està programat per estrenar-se demà dia 31 als Estats Units, on s’estrenarà als cinemes i a HBO Max simultàniament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada