Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 17 de març del 2021

'Chip 'N' Dale: Rescue Rangers'.

Després d’anunciar ahir l’inici de producció de Peter Pan & Wendy per a Disney+, sembla a ser que un altre projecte de Disney live-action també s’ha posat en marxa. The Lonely Island va utilitzar Instagram per a confirmar que la filmació de la pròxima adaptació cinematogràfica hibrida live-action/CGI de Disney Chip ‘N’ Dale: Rescue Rangers finalment ha començat.

El projecte es va anunciar oficialment el Desembre passat durant el Disney Investor Day de Disney. Allà, es va revelar que Akiva Schaffer de The Lonely Island va intervenir per a substituir a Robert Rugan com el seu director. Els ex alumnes de SNL Andy Samberg i John Mulaney protagonitzaran el film, posant les veus al icònic duo d’esquirols.

El projecte ha estat en desenvolupament des de 2014 amb Robert Rugan, prèviament adjunt per a dirigir el film. El film live-action està coescrit per Dan Gregor i Doug Mand de How I Met Your Mother, amb David Hoberman i Todd Lieberman com a productors. El director de fotografia de Batman v Superman, Larry Fong, també està a bord del projecte.

El guanyador del Globus d’Or Samberg (Brooklyn Nine-Nine, Saturday Night Live, Palm Springs) i el guanyador del Emmy Mulaney (John Mulaney: Kid Gorgeous at Radio City, Spider-Man: Into the Spider-Verse, Big Mouth) interpretaran els papers principals amb el nominat al Emmy Seth Rogen (This is the End, An American Pickle, Long Shot) fent un ‘cameo’.

Chip ‘N’ Dale: Rescue Rangers està programat per estrenar-se la primavera de 2022.

Creada per Tad Stones i Alan Zaslove, la sèrie original es va emetre a Disney Chanel de 1989 a 1990 (l’episodi de prova es va emetre el 27 d’Agost de 1988). Va presentar a Chip’n Dale juntament amb els seus amics Gadget Hackwrench, Zipper i Monterey Jack mentre s’enfrontava a alguns dels enemics més horribles que el món hagi vist mai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada