Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 23 de març del 2021

'Echo'.


Des de Variety ens informen de que una sèrie derivada de Hawkeye està en desenvolupament inicial a Disney+, amb plans de centrar la història en Echo, un personatge nadiu americà sord. Echo, la qual el seu nom real és Maya Lopez, està essent interpretat per Alaqua Cox en la sèrie Hawkeye per a Disney+ i protagonitzada per Jeremy Renner en el seu paper de Clint Barton. Segons les informacions Etan Cohen i Emily Cohen escriuran i en seran productors executius del projecte. Segons el mitjà, recentment es va muntar una sala d’escriptors per al spin-off, que serà produït per Marvel Studios.

Echo és capaç de replicar perfectament qualsevol moviment o acció física que veu gràcies als seus reflexos fotogràfics i és experta en diverses formes d’arts marcials, entre altres habilitats. El personatge va ser creat per l’escriptor David Mack i l’artista Joe Quesada, va aparèixer per primer cop en el #9 de Daredevil de l’any 1999. També va ser la primera persona en tenir la identitat de Ronin abans de que li passes a Clint Barton.

La sèrie limitada de Hawkeye on Jeremy Renner reprendrà el seu paper de Clint Barton, amb una història que presentarà a la seva protegida Kate Bishop (Hailee Steinfeld). Vera Farmiga, Fra Fee (Animals) i la recent arribada Alaqua Cox també estaran al costat de Florence Pugh (Black Widow, Midsomar), Tony Dalton (Better Call Saul) i Zahn McClarnon (Doctor Sleep).

La sèrie estarà dirigida per Amber Finlayson i Katie Ellwood, més conegudes com Bert i Bertie, que són millors conegudes pel seu treball a ‘Troop Zero’, i Rhys Thomas (Staten Island Summer) i actualment està en producció.

El títol provisional del projecte, “Anchor Point”, en realitat serveix com un homenatge al primer volum de la sèrie de còmics preferida dels fans, la de Kelly Thompson publicat l’any 2017. Titulat com Vol.1: Anchor Points, va ser la primera sèrie de còmics en solitari de Kate Bishop, després d’aparèixer en els números de Young Avengers. Tot i això, encara es desconeix si l’argument d’aquests còmics connectaria amb l’argument de la sèrie o no.

En un principi ‘Hawkeye’ s’estrenarà a la tardor de 2021 a Disney+.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada