Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 20 de març del 2021

'The Lost City of D'.


The Wrap ens informa de que Daniel Radcliffe s’uneix a la guanyadora del Oscar Sandra Bullock (Gravity, The Blind Side, The Proposal) i Channing Tatum (21 Jump Street, White House Down, Foxcatcher) en la comèdia romàntica d’acció de Paramount Pictures, The Lost City of D. Si bé els detalls sobre el seu personatge es mantenen en secret, s’ha confirmat que l’estrella de Harry Potter interpretarà al malvat del film.

Els altres projectes de Radcliffe inclouen Miracle Workers, Escape from Pretoria, Guns Akimbo, Jungle, Imperium, Now You See Mee 2, Swiss Army Man, Victor Frankenstein, Horns, Kill Your Darlings, The Woman in Black i d’altres.


The Lost City D, segueix a una novel·lista romàntica solitària (Bullock) que estava segura de que res podria ser pitjor que quedar-se atrapat en una gira de llibres amb el seu model de portada (Tatum), fins que un intent de segrest els arrossega a ambdós a una ferotge aventura per la jungla, demostrant que la vida pot ser molt més estranya i més romàntica que qualsevol de les ficcions de butxaca.

El film estarà dirigit per Adam i Aaron Nee (Band of Robbers, Masters of the Universe) a partir d’un guió escrit per Dana Fox (How to be Single), basat en un tractament de Seth Gordon (Horrible Bosses). El film també estarà protagonitzat per Patti Harrison (A Simple Favor, Raya and the Last Dragon) i Da’Vine Joy Randolph (High Fidelity, Dolemite Is My Name).

A més de protagonitzar, Bullock també n’és productora a través de la seva companyia Fortis Films. El projecte també serà produït per Liza Chasin de 3dot Productions i Seth Gordon a través de Exhibit A Films.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada