Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 17 de març del 2021

'The Gray Man'.


Els germans Russo han anunciat via Twitter que la producció ha començat oficialment en la seva pròxima adaptació del thriller d’acció The Gray Man. L’estrella emergent de Bridgerton, Regé-Jean Page, va ser escollida recentment per a protagonitzar el llargmetratge al costat del nominat al oscar Ryan Gosling (La La Land, Driver, Balde Runner 2049) i Chris Evans (MCU Franchise). La nominada al Oscar Alfre Woodard (Cross Creek) i el guanaydor del Oscar Billy Bob Thornton (Sling Blade, Fargo) també han signat per al projecte d’alt perfil. Page, Woodard i Thornton protagonitzaran al costat de la nominada al Globus d’Or Ana de Armas (Knives Out), Jessica Henwick (Love and Monsters), el nominat al Globus d’Or Wagner Moura (Narcos), Julia Butters (Once Upon a Time in Hollywood) i Dhanush (Raanjhanaa).

El film estarà basat en la novel·la de Mark Greaney de 2009 que va introduir a Gray Man, un assassí independent i ex agent de la CIA anomenat Court Gentry. L’adaptació del thriller d’acció que es descrit com un duel mortal entre assassins quan Gentry (Gosling) és perseguit per tot el món per Lloyd Hansen (Evans), un ex company de Gentry a la CIA.

Segons les informacions, el projecte es va desenvolupar fa uns anys a New Regency com un vehicle entre Brad Pitt/James Gray, però es va aturar el desenvolupament del projecte per part dels germans Russo durant anys.

The Gray Man està dirigit per Joe i Anthony Russo, el guió ha estat escrit per Joe Russo amb “i polit” pels copresidents de història i escriptors del MCU Christopher Markus i Stephen McFeely. La intenció del projecte és crear una nova franquícia amb el nivell “de James Bond” amb un pressupost de més de $200M, i Netflix ha establert el seu llargmetratge més ambiciós financerament fins a la data amb ‘The Gray Man’. El film serà produït per la companyia AGBO dels germans Russo i Mike Larocca al costat de Joe Roth i Jeff Kirschenbaum per a Roth Kirschenbaum.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada