Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 19 de març del 2021

'Hourman'.


Segons Deadline, Warner Bros. Pictures i DC Films es troben actualment en el procés de desenvolupar una nova adaptació cinematogràfica de superherois d’un personatge de DC Comics, Hourman. Unint-se al projecte com a productors està Chernin Entertainment amb el duo Gavin James i Neil Widener adjunts per escriure el guió. Si el projecte avança amb èxit, això marcarà el debut live-action del heroi en el DCEU. 

El personatge va fer la seva primera aparició live-action en la sèrie Legends of Tomorrow de DC, on anteriorment va ser interpretat per Patrick J. Adams. Hourman està essent interpretat per Lou Ferringo Jr. i Cameron Gellman en l’exitosa sèrie del Arrowverse de The CW, Stargirl, que està programada per estrenar la segona temporada en algun moment d’aquest any.

Originalment creat per Ken Fitch i Bernard Bailey l’any 1940 durant l’edat d’or dels còmics, la versió original de Hourman va ser Rex Tyler, un químic, que va crear una nova síntesi anomenada “Miraclo”, que li confereix superforça i resistència, però sols durant una hora. També és millor conegut com a membre regular de la Justice Society of America. Més tard, el seu fill Rick Tyler, que va ser creat per Roy Thomas, Dann Thomas i Todd McFarlane, pendria el ‘manto’ de Hourman durant la història còmica de Crisis on Infinite Earths.

El personatge s’ha adaptat a una sèrie de sèries animades i films al llarg dels anys, incloses Justice League Unlimited, Batman: The Brave and the Bold, Justice League: The New Frontier i el pròxim film Justice Society: World War II.

Abans de que les dues versions de Hourman fessin el seu debut a The CW, la xarxa va intentar desenvolupar una sèrie live-action centrada en Rex Tyler. Tot i això, no es van informar d’actualitzacions després del seu anunci i encara no està clar perquè es va dissoldre el projecte.

Aquest projecte també marca l’última col·laboració de James i Widener amb Warner Bros., ja que actualment també estan escrivint l’adaptació live-action del estudi de The Hot Wheels i la seqüela de San Andreas de New Line Cinema.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada