Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 18 de març del 2021

'The War Magician'.

El nominat al Oscar Benedict Cumberbatch ha signat oficialment per al paper principal en la pròxima adaptació cinematogràfica de The War Magician de Studiocanal, basat en la novel·la dramàtica de la Segona Guerra Mundial de David Fisher, amb Colin Trevorrow (Jurassic World) llest per a dirigir, segons Deadline.

Cumberbatch no és aliè als drames de guerra, ja que va aparèixer anteriorment a War Horse de 2011 de Steven Spielberg, The Imitation Game de 2014 i l’aclamat film de Sam Mendes 1917. També ha guanyat reconeixement mundial per la seva interpretació del MCU Doctor Stephen Strange, que tornarà interpretar a Doctor Strange in the Multiverse of Madness dirigit per Sam Raimi, actualment en producció en el Regne Unit, i també tronarà a interpretar al icònic detectiu de Sir Arthur Conan Doyle, Sherlock Holmes, en la sèrie epònima de la BBC.



The War Magician es basarà en la història de la vida real de Jasper Maskelyne, un famós mag britànic de la dècada de 1930 que també va ser conegut per les seves contribucions al exèrcit britànic durant la Segona Guerra Mundial. La versió de Trevorrow del material presenta a una “banda màgica” internacional d’Àfrica, Europa i Orient Mitjà que va conspirar amb Maskelyne i un oficial d’inteligencia militar per derrocar als nazis.  

El film està essent adaptat per E. Nicholas Mariani a partir d’esborranys anteriors escrits per Richard Cordiner i Gary Whitta. A més de dirigir, Trevorrow també produeix a través de la seva companyia Metronome Films. També estarà produït per Cumberbatch, Leah Clark i Adam Ackland a través de la seva companyia SunnyMarch Films.

Bob Cooper de Landscape Entertainment, Tony Eldridge de Lonetree i Richard Saperstein de Bluestone també en seran productors. Ron Halpern i Shana Eddy de Studiocanal al costat de Jeff Gernert i Annys Hamilton de Metronome supervisaran el projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada