Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 15 de març del 2021

'Desè Aniversari del Blog'.


Avui 15 de Març de 2021 fa deu anys que començava el meu camí com a Blogger, amb la primera notícia publicada del segon tràiler en castellà de Fast & Furious 5. Del començament ençà he vist l'evolució que he fet en les publicacions de les notícies, abans publicava amb molt poca informació i molt poc elaborades. Mica en mica i amb els anys he vist que hi he afegit molta més informació, detalls, fotografies, enllaços i tot molt més acurat. Ara mirant cap el futur, espero poder continuar publicant notícies relacionades tant amb el cinema com amb les sèries de televisió i també espero continuar aprenent d’aquest món que és el del setè art.

Ara que també des de fa un any, aproximadament, que comparteixo en el propi compte de Twitter del Blogg les notícies, espero que mica en mica hi vagi tenint més seguidors i lectors. No se si acabaré fent també el salt a YouTube o no, però el que si sé és que continuaré amb el Blog. També un especial agraïment a Idoia Oliver, que és la que em va dissenyar la capçalera i imatge de perfil per al compte de Twitter del Blog.


Per acabar, donar les gràcies a la gent que llegeix les notícies que vaig publicant al Blog, des de tot arreu del Planeta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada