Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 25 de març del 2021

'The Lord of the Rings Series'.


Amazon Studios va anunciar ahir que el director xinès britànic Wayne Che Yip, s’ha unit al equip creatiu de la sèrie de televisió The Lord of the Rings com a director i coproductor executiu. Des de Deadline.

Yip s’uneix al repartiment internacional, actualment filmant a Nova Zelanda, per a dirigir quatre episodis. Continua l’obra del cineasta J.A. Bayona, qui ha dirigit els dos primers episodis de la sèrie.

Yip és millor conegut pel seu treball en la direcció de contingut de gèneres populars, inclosos Hunters, Preacher, Utopia (Channel 4) i Doctor Who, i recentment ha dirigit episodis de la pròxima sèrie de fantasia èpica de Amazon Studios, The Wheel of Time.

“És un veritable honor ser convidat al món de Tolkien per J.D. & Patrick i Amazon Studios. Tots els dies espero treballar amb l’increïble equip aquí a Nova Zelanda mentre contribuïm humilment al llegat de les millors històries mai explicades”, va dir Yip.

“La pròxima sèrie de Amazon Studios du a les pantalles per primer cop les heroiques llegendes de la llegendària Segons Edat de la història de la “Terra mitja”. Aquest drama èpic es desenvolupa milers d’anys abans dels esdeveniments de J.R.R. Tolkien, The Hobbit i The Lord of the Rings, i durà als espectadors a una era en la que es van forjar grans poders, regnes que es van glorificar i es van arruïnar, herois inversemblants van ser posats a prova, l’esperança depenia dels fils més fins i els més grans malvats, que algun cop va fluir de la ploma de Tolkien que amenaçava en cobrir tot el món en la obscuritat. Començant en una època de relativa pau, la sèrie segueix a un repartiment de personatges, tant familiars com nous, mentre s’enfronten al tant temut ressorgiment del mal en la “Terra Mitja”. Des de les profunditats més obscures de les Muntanyes ennuvolades, als majestuosos boscos de la capital dels elfs de Lindon, al impressionant regne insular de Númenor, fins als confins més llunyans del mapa, aquests regnes i personatges forjaran llegats que perduraran molt de temps després que hagin marxat”.

La molt esperada sèrie de The Lord of the Rings es desenvoluparà en la Segona Edat. Això situa aproximadament 3.000 anys d’història entre la sèrie i el principi de The Lord of the Rings. Els fans casuals poden no donar-se compte, però la comunitat dels Anells de Jackson en realitat va descriure el final de la Segona Edat, quan l’última aliança d’elfs i homes es va enfrontar a les forces de Sauron. La Segona Edat va cobrir quasi 3441 anys i va començar després del desterrament de Morgoth, el senyor obscur abans de Sauron. Hi ha molt de potencial de la història en aquell moment, inclòs el sorgiment de Sauron, la creació del Anell Únic i el sorgiment dels Espectres del Anell.

Com es va anunciar anteriorment, la sèrie està dirigida per els showrunner i productors executius J.D. Payne & Patrick McKay; a ells s’hi uneixen els productors executius Lindsey Weber, Callum Greene, J.A. Bayona, Belén Atienza, Justin Doble, Jason Cahill, Gennifer Hutchison, Bruce Richmond i Sharon Tal Yguado, el coproductor executiu Wayne Che Yip i el productor Christopher Newman.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada