Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 25 de març del 2021

'Bewitched'.


49 anys després de que Bewitched de la ABC acabes la seva trajectòria de 8 temporades l’any 1972, des de Deadline ens informa de que Sony Pictures està en procés de desenvolupar un nou film basat en la clàssica comèdia dels anys 60 de Sol Saks. Això es produeix de que WandaVision de Marvel Studios fes servir Bewitched com una de les moltes inspiracions per als seus episodis. El projecte també marca el segon cop que el estudi adaptarà la història a la gran pantalla, essent la primera versió de la comèdia romàntica l’any 2005 protagonitzat per Nicole Kidman i Will Ferrell.

A diferència del film dirigit per Nora Ephron, la pròxima Bewitched adaptarà més la història de la sitcom original en la que una bruixa es casa amb un executiu de publicitat i després intenta amagar els seus poders i els seus parents bojos que venen sovint. Tot i que es manté en secret més detalls sobre els seus personatges.

El projecte estarà escrit per Terry Matalas i Travis Fickett, el duo darrera de les sèries de MacGyver i 12 Monkeys. Estarà produït per John Davis i John Fox a través de la seva companyia Davis Entertainment. Matalas i Fickett també estan treballant actualment en un remake de Witch Mountain per a Disney+.

La sitcom original es va transmetre durant vuit temporades des de 1964 fins el 1972. Protagonitzada per Elizabeth Montgomery com a Samantha i Dick York/Dick Sargent com a Darrin Stephens. Es considera una de les millors comèdies sitcom en la història de la televisió, especialment gràcies a que la sèrie va trencar molts estereotips culturals en aquell moment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada