Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 20 de març del 2021

'Monsters At Work'.


La nominada al Emmy Mindy Kaling (The Office, Inside Out, Late Night) s’ha unit al repartiment de la molt esperada sèrie animada de Disney+, Monsters At Work. Kaling interpretarà el paper de Val Little, un membre entusiasta del equip de instal·lacions de Monsters, Inc. (també conegut com “MIFT”). A més, Bonnie Hunt tornarà a interpretar el seu paper de Sra. Flint, que anteriorment estava a càrrec d’entrenar als nous Scarers a Monsters, Inc., però ara administrarà el departament responsable de reclutar i entrenar als monstres més divertits per a que es converteixin en bromistes. Monsters At Work s’estrenarà el pròxim 02 de Juliol, en exclusiva a Disney+.

Ben Feldman interpretarà a la veu de Tylor Tuskmon a la sèrie, que presenta nous personatges monstruosos al costat dels preferits que tornen, inclosos Mike Wazowski i James P. “Sulley” Sullivan, els quals novament seran interpretats pels actors coneguts Billy Crystal i John Goodman. Al costat de Feldman i Kaling com a part del equip MIFT, està Henry Winkler (Happy Days) com a Fritz, el Cap despistat; Lucas Neff (Raising Hope) com a Duncan, un fontaner oportunista; i Alanna Ubach (Coco) com a Cutter, la oficiosa seguidora de les regles. El dimecres es van publicar noves fotografies juntament amb la notícia, que podeu veure a continuació...






Monsters at Work
seguirà sis mesos després dels successos del film original, amb la planta d’energia Monsters ara cultivant els riures dels nens per alimentar la ciutat de Monstropolis, gràcies al descobriment de Mike i Sully de que els riures generen deu vegades més energia que els crits. La sèrie segueix la història de Tylor Tuskmon (Ben Feldman), un jove i ansiós monstre que es va graduar com el millor de la seva classe a Monsters University i sempre va somiar amb convertir-se en un Scarer fins que aconsegueix un treball a Monsters, Incorporated, i descobreix que la por està fora i els riures estan dins. Tylor és reassignat temporalment al Equip de Instal·lacions de Mosnters, Inc. (MIFT), ha de treballar al costat d’un grup de mecànics inadaptats mentre es marca com a objectiu en convertir-se en un bromista.

També protagonitzarà el repartiment de veus els originals de la franquícia John Ratzenberger com a Yeti, Jennifer Tilly com a Celia Mae i Bob Peterson com a Roze, germana bessona del seu personatge original de Monsters, Inc., Roz. Els nouvinguts a la franquícia Ben Feldman (Superstore), Kelly Marie Tran (Star Wars: The Last Jedi, Raya and the Last Dragon), Stephen Stanton (Star Wars Resistance) com a Smitty i Needleman, el desastrós equip de custodia de Monsters Inc., i Aisha Tyler (Archer) com la mare de Tylor, Millie Tuskmon.

Monsters at Work és una producció executiva i desenvolupada per Bobs Gannaway (Mickey Mouse Clubhouse, Planes: Fire & Rescue). Sean Lurie (Inner Workings), nominat al Oscar, n’és productor, i Kat Good (Big Hero 6 the series) i Steve Anderson són directors supervisors de Disney Television Animation. El difunt Rob Gibbs (Monsters, Inc.) també va ser director en alguns episodis.

Monsters, Inc. de Pixar va fer el seu debut l’any 2001 i va ser un èxit instantani de critica i taquilla amb una recaptació de $579.707.738 a nivell mundial per a un pressupost de $115M. També va aconseguir algunes nominacions als Oscar, inclosa la de Millor Pel·lícula d’Animació, però sols va guanyar el de Millor Cançó Original. Després de 12 anys, va tenir una seqüela titulada Monsters University el 2013, que segueix els orígens de l’amistat de Sulley i Mike. Igual que el primer film també va generar critiques positives i va ser un èxit comercial recaptant $743.559.645 a nivell mundial per a un pressupost de $200M.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada