Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 18 de febrer del 2021

'Spellbound & Luck'.


En un nou acord general amb Skydance Animation, Apple ha adquirit els pròxims films animats de Spellbound i Luck, segons The Hollywood Reporter. L’acord abasta llargmetratges i sèries de televisió per al servei de streaming de la companyia, Apple TV+.

El pacte de diversos anys promet més films i sèries en el futur, inclosos els films originals de Apple que debutaran pròximament Spellbound i Luck, a més d’una comanda de dues temporades per a la sèrie The Search for WondLa. Els films animats es van establir originalment a Paramount. El mitjà informa que l’acord amb el estudi permet a Skydance “moure els films” a discreció de CEO David Ellison.

Spellbound’ és un musical animat que segueix la història d’una jove que ha de trencar un encanteri que ha dividit el seu regne en dos. El film estarà dirigit per Vicky Jenson (Shrek) a partir d’un guió coescrit per Lauren Hynek i Elisabeth Martin (Mulan) al costat de Linda Woolverton (The Lion King). Els detalls del film sobre el càsting i els personatges es mantenen en secret.

Comptarà amb música del compositor Alan Menken, guanyador del Premi de l’Acadèmia, que el reunirà amb antics col·laboradors i guanyadors d’un Grammy, el lletrista Glenn Slater i l’ex president de Walt Disney Music, Chris Montan, els quals van treballar junts a The Little Mermaid i Tangled.

Dirigida per Peggy Holmes, ‘Luck’ es centra al voltant de la més desafortunada nena, que es topa amb el món mai abans vist de la bona i mala sort i ha d’unir-se a criatures màgiques per a descobrir una força més poderosa que inclús la sort mateixa. El projecte prové de John Lasseter i Holly Edwards.

The Search for WondLa és una sèrie de televisió animada original basada en la sèrie de llibres de Tony DiTerlizzi. La sèrie Apple Original estarà escrita i produïda per la showrunner Lauren Montgomery. Chad Quant, DiTerlizzi i Gotham Group també en seran productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada