Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 17 de febrer del 2021

'The Umbrella Academy Season 3'.


L’actor nominat al Oscar Elliot Page, ha fet servir Instagram per a revelar la primera fot des del set de rodatge de la tercera temporada de The Umbrella Academy de Netflix, confirmant que la filmació finalment ha començat a Toronto. Amb el nostre primer cop d’ull al logotip actualitzat de la tercera temporada, de l’exitosa sèrie de superherois, a continuació podeu veure’n la foto completa...

En la segona temporada, Five va advertir a la seva família (tants i tants cops) que utilitzar els seus poders per escapar de l’apocalipsi de Vanya l’any 2019 era arriscat. Bé, doncs tenia raó: el salt en el temps dispersa als germans en el temps a Dallas, Texas i els seus voltants. En un període de tres anys. A partir de 1960. Alguns, que han estat atrapats en el passat durant anys, han construït vides i han seguit endavant, segurs de que són els únics que van sobreviure. Five és l’últim en aterrar, just en mig d’un apocalipsi nuclear, que -SPOILER- resulta que és el resultat de la interrupció del grup en la línia del temps (déjà vu, algú?).

Ara, The Umbrella Academy ha de trobar una manera de reunir-se, descobrir que va causar el dia del judici final, aturar-lo i tornar a la línia de temps actual per aturar aquest altre apocalipsi. Tot mentre és perseguit per un trio de despietats assassins suecs.

La sèrie està protagonitzada de nou per Elliot Page com a Vanya Hargreeves, Tom Hopper com a Luther Hargreeves, David Castañeda com a Diego Hargreeves, Emmy Raver-Lampman com a Allison Hargreeves, Robert Sheehan com a Klaus Hargreeves, Justin H. Min com a Ben Hargreeves i Aidan Gallagher com a Number Five. A més en el repartiment també hi trobarem a Colm Feore com a Reginald Hargreeves, Adam Godley com a Pogo, Ritu Arya com a Lila Pitts, Kate Walsh com La Gerent.

La temporada 3 també presentarà a l’acadèmia Sparrow composta per Justin H. Min com a un Ben diferent, Justin Cornwell (I Am the Night) com a Marcus, Britne Oldford (Hunters) com a Fei, Jake Epstein (Suits) com a Alphonso, Genesis Rodriguez (Big Hero 6) com a Sloane i Cazzie David com a Jayme, així com un Cub de Psykronium Inductor de Panic existencial anomenat Christopher.

The Umbrella Academy’ es basa en els còmics i novel·les gràfiques populars i guardonades de Eisner, creats i escrits per Gerard Way (Mu Chemical Romance), e il·lustrats per Gabriel Bá i publicats per Dark Horse Comics.

La sèrie està produïda per Universal Cable Productions per a Netflix. Steve Blackman (Fargo, Altered Carbon) tornarà a exercir de productor executiu i showrunner per a la segona temporada, amb els productors executius addicionals Jeff F. King (Hand of God), Bluegrass Television, i Mike Richardson i Keith Goldberg de Dark Horse Entertaiment. Gerard Way i Gabriel Bá en seran els productors co-executius. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada