Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 23 de febrer del 2021

'Hawkeye'.

Mentre continua la producció de Hawkeye a Atlanta, un nou lot de fotografies darrera de les càmeres a aparegut en línia a través de Just Jared, mostrant-nos un nou cop d’ull d’una de les seqüencies d’acció de la sèrie en la que Clint Barton (Jeremy Renner) i Kate Bishop (Hailee Steinfeld) s’involucren en una escena de persecució d’automòbils amb xandall Mafia (també coneguts pel sobrenom de “Xandall Draculas”). A continuació podeu veure’n les fotografies...








La sèrie limitada de Hawkeye on Jeremy Renner reprendrà el seu paper de Clint Barton, amb una història que presentarà a la seva protegida Kate Bishop. En els còmics, Bishop es converteix en el següent Hawkeye després de Clint Barton i també esdevé membre dels Young Avengers. Hailee Steinfeld, estaria en converses per interpretar a Kate Bishop.

La sèrie estarà dirigida per Amber Finlayson i Katie Ellwood, més conegudes com Bert i Bertie, que són millors conegudes pel seu treball a ‘Troop Zero’, i Rhys Thomas (Staten Island Summer).

El títol provisional del projecte, “Anchor Point”, en realitat serveix com un homenatge al primer volum de la sèrie de còmics preferida dels fans, la de Kelly Thompson publicat l’any 2017. Titulat com Vol.1: Anchor Points, va ser la primera sèrie de còmics en solitari de Kate Bishop, després d’aparèixer en els números de Young Avengers. Tot i això, encara es desconeix si l’argument d’aquests còmics connectaria amb l’argument de la sèrie o no.

En un principi ‘Hawkeye’ s’estrenarà a la tardor de 2021 a Disney+.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada