Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 16 de febrer del 2021

'Paranormal Activity Reboot'.


Si bé ja es va confirmar que el cineasta de ‘Happy Death Day’ tornaria per a la última entrega de l’exitosa franquícia de terror de Paramount Pictures, William Eubank (Underwater) ha signat per a dirigir la pròxima entrega de Paranormal Activity, segons The Hollywood Reporter.

La setena entrega de la sèrie, que està essent produïda per Paramount Players, no és descrita com un remake o una continuació de la sèrie segons les fonts, sinó més bé com una “reestructuració inesperada” de la franquícia fins el moment.

Abans de crear la franquícia de slasher de cicle de temps d’èxit de crítica i comercial Happy Deadth Day, Landon va ser el guionista principal de la franquícia de Paranormal Activity, va escriure el guió de la segona entrega i va passar a escriure’n el del tercer i quart film, així com de dirigir el spin-off de 2014, The Marked Ones.

El 2019 va marcar el desè aniversari de l’estrena de la primera entrega de Paranormal Activity, que va ser un boom en la taquilla nacional i va “incendiar” el món del terror amb la bogeria del metratge trobat. El primer film de Paranormal Activity es va realitzar amb un pressupost de $15.000 i va passar a recaptar $193.355.800 a nivell mundial.

A Paranormal Activity li van seguir cinc seqüeles, que exploren els diferents racons dels lleugers mites establerts en el primer film i van culminar en la seqüela 3D de 2015, The Ghost Dimension. Els sis films han recaptat un total de $890.508.419 a nivell mundial, uns guanys enormes vers els seus micro-pressupostos i la configuració de la sèrie com una de les moltes franquícies de terror preferides pels fans a mitjans de la dècada del 2000.

El director Oren Peli va dirigir el film original de la franquícia i va tractar sense èxit de replicar l’èxit del film amb altres projectes de metratge trobat com Chernobyl Diaries i Area 51 als cinemes, a més de The River a ABC. La franquícia també va atraure als cineastes de Catfish Henry Joost i Ariel Schulman, els quals van dirigir la tercera i quarta entrega de la franquícia.

La setena entrega de Paranormal Activity estava programat per arribar als cinemes el pròxim 19 de Març, però actualment està programat per estrenar-se el pròxim 04 de Març de 2022.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada