Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 14 de febrer del 2021

'The Tender Bar'.

Dos mesos després de que el cineasta guanyador d’un Oscar comences les negociacions amb Ben Affleck per encapçalar l’adaptació, l’alumne de X-Men, Tye Sheridan, també ha iniciat converses per a unir-se al repartiment del pròxima obra com a director de George Clooney, ‘The Tender Bar’, segons Collider.

Establerta a Amazon Studios, el film està basat en les memòries més venudes de JR Moehringer del mateix nom, que recorda el temps que va passar cercant figures paternes inversemblants entre els clients del bar del seu oncle a Long Island. Sheridan està fent un tracte per a interpretar a Moehringer, mentre que Affleck està llest per a interpretar al seu Oncle Charlie.

El guió del film està escrit per William Monahan, millor conegut pel seu treball guanyador d’un Oscar, el thriller criminal de Matrin Scorsese The Departed, així com Body of Lies i Edge of Darkness. La adaptació del film estava originalment establerta a Sony Pictures amb Theodore Melfi (Hidden Figures) adjunt per a dirigir, però després de que va abandonar el projecte, l’estudi el va posar en marxa i Amazon va adquirir els drets poc després.

L’últim film de Clooney, ‘The Midnight Sky’ és una història postapocalíptica que segueix a Augustine (Clooney), un científic solitari en el àrtic, mentre corre per evitar que Sully (Felicity Jones) i els seus companys astronautes tornin a casa a una misteriosa catàstrofe global.

Actualment no està clar si Clooney també protagonitzarà ‘The Tender Bar’, però donada la seva aparició en tots els films menys en una que sols va dirigir en els últims 18 anys, ja sigui en un paper secundari o en un de principal, es molt provable que trobi algun paper per a interpretar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada